O Γιάννης Παπαμιχαήλ ποζάρει στο Facebook με τη νέα του σύντροφο

O Γιάννης Παπαμιχαήλ ποζάρει στο Facebook με τη νέα του σύντροφο

«Στη φωτογραφία με τη Χριστίνα, η οποία μου έχει σταθεί σαν λαμπάδα, είμαι ήρεμος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γενικά όλα καλά», έγραψε στο ποστ του

 O Γιάννης Παπαμιχαήλ ποζάρει στο Facebook με τη νέα του σύντροφο
Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε ξανά την πόρτα του Γιάννη Παπαμιχαήλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γιος του Δημήτρη Παπαμηχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, πρόσφατα βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού που είχε, με αποτέλεσμα να απουσιάσει και για μεγάλο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media.


Επέστρεψε όμως πιο ανανεωμένος από ποτέ, ποστάροντας μια φωτογραφία με τη νέα του σχέση η οποία του έχει σταθεί σε όλο αυτό το διάστημα όπως ο ίδιος περιέγραψε στην ανάρτησή του. 
Κλείσιμο

Συγκεκριμένα συνόδευσε τη φωτογραφία του με τη Χριστίνα, όπως ονομάζεται η σύντροφος του, με τα εξής λόγια: «Έχω καιρό να ποστάρω. Μου έκλεισε το Facebook το δεύτερο λογαριασμό μου, και έχασα 5000 φιλαράκια. Τεσπα, στη φωτογραφία με τη Χριστίνα, η οποία μου έχει σταθεί σαν λαμπάδα, είμαι ήρεμος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γενικά όλα καλά».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Παπαμηχαήλ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης