Άννη Πανταζή: Ερωτεύτηκα τον άνδρα μου με την πρώτη ματιά

Άννη Πανταζή: Ερωτεύτηκα τον άνδρα μου με την πρώτη ματιά

«Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές στην Πάτμο και η πρόταση έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία την ώρα που έδυε ο ήλιος. Δεν ήμασταν μόνοι, αλλά με φίλους», αποκάλυψε η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και συμμετέχουσα στο DWTS

Άννη Πανταζή: Ερωτεύτηκα τον άνδρα μου με την πρώτη ματιά
Όμορφη, ψηλή, εντυπωσιακή, η Άννη Πανταζή δηλώνει ερωτευμένη με το σύντροφό της και πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, Χριστόφορο Χούμα, με τον οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο. 

«Ο Χριστόφορος έχει παίξει σε πολλές ομάδες. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και μάνατζερ παικτών στο μπάσκετ. Από την αρχή του DWTS είναι κοντά μου και με στηρίζει. Προς το παρόν, δεν έχει έρθει ακόμα στα live. Δεν πειράζει. Ίσως να είχα και περισσότερο άγχος αν τον έβλεπα».

Κλείσιμο


Όταν μιλάει για το σύζυγό της τα μάτια της λάμπουν, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο γάμος δεν ήταν κάτι που τη φόβιζε. 

«Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ. Ειδικά όταν είσαι ερωτευμένος και γουστάρεις πολύ τον άλλο. Με τον Χριστόφορο είμαστε μαζί δύο χρόνια. Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι στη μεταξύ μας σχέση. Συγκατοικούσαμε από την αρχή. Απλά, αντί να τον συστήνω ως το αγόρι μου, τον σύστηνα ως άντρα μου. Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου» περιγράφει, ενώ ταυτόχρονα μοιράζεται με το People πώς της έκανε την πρόταση γάμου. 



«Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές στην Πάτμο και η πρόταση έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία την ώρα που έδυε ο ήλιος. Δεν ήμασταν μόνοι, αλλά με φίλους. Ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, ήταν έκπληξη για μένα. Ο γάμος μας έγινε ύστερα από τρεις μήνες στην Καλλιθέα, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Ήταν ένα μικρό πάρτι που το απολαύσαμε όλοι μας». 

Στο γιατί γιατί επέλεξαν να κάνουν πολιτικό γάμο εξηγεί πως ήθελαν να παντρευτούν γρήγορα, χωρίς τις πιο χρονοβόρες διαδικασίες του θρησκευτικού, αλλά δεν αποκλείουν, όταν με το καλό γίνουν γονείς, να συνδυάσουν τη βάφτιση με θρησκευτικό γάμο.


H Άννη είναι μια από τις παίκτριες που κλέβουν την παράσταση στο DWTS και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram της από τα παρασκήνια πριν από το live της περασμένης Παρασκευής

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης