Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στην Eurovision με την Κύπρο;

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στην Eurovision με την Κύπρο;

Το ΡΙΚ «πολιόρκησε» την τραγουδίστρια για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στην Eurovision με την Κύπρο;
Για επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision, 13 χρόνια αφότου κατέκτησε την πρωτιά για την Ελλάδα με το My Number One, κάνουν λόγο δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, το ΡΙΚ «πολιόρκησε» την τραγουδίστρια για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Η κυπριακή δημόσια τηλεόραση έχει αναθέσει την σύνθεση του τραγουδιού στον Alex Papaconstantinou, με τον οποίο η Έλενα έχει συνεργαστεί σε παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα Mambo, Gigolo και Υπάρχει Λόγος, ενώ είχε προαναγγείλει την διενέργεια οντισιόν ενώπιον κριτικής επιτροπής για την επιλογή του καλλιτέχνη.

Κλείσιμο
Τα περί επιστροφής της τραγουδίστριας στον διαγωνισμό κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης έγινε συνάντησή της με στελέχη του ΡΙΚ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή. Αν και μέχρι στιγμής ουδείς έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το «φλερτ», το σωματείο των Ελλήνων θαυμαστών της Eurovision, infegreece, αναφέρει πως, κατά την διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, η απάντηση της Έλενας ήταν αρνητική!

Θυμίζουμε πως, εκτός από την συμμετοχή του 2005 που βρέθηκε στην κορυφή, η αγαπημένη τραγουδίστρια πήρε μέρος στην Eurovision και το 2001, ως μέλος των Antique και με το κομμάτι Die For You κατέκτησε την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της Ελλάδας μέχρι τότε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης