Η Βάνα Μπάρμπα από το... κρεβάτι του πόνου μιλάει για το τροχαίο ατύχημα

Η Βάνα Μπάρμπα από το... κρεβάτι του πόνου μιλάει για το τροχαίο ατύχημα

«Επιτρέπω να γίνει αυτό το γύρισμα εδώ. Μέσα από αυτό που μου συνέβη θέλω να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλο τον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός 

Η Βάνα Μπάρμπα από το... κρεβάτι του πόνου μιλάει για το τροχαίο ατύχημα
Σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο της είχε, την Πέμπτη, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, καθώς συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου οι γιατροί διέγνωσαν διάσειση και κάταγμα στη λεκάνη. Σε δηλώσεις της στο protothema.gr
εξήγησε πως έζησε από θαύμα, ενώ παραδέχθηκε πως εκείνη έφταιγε, καθώς πέρασε με Stop. 

«Αν δείτε το αυτοκίνητο θα καταλάβετε. Ζω από θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό. Εγώ φταίω! Πέρασα με Stop και χτύπησα ένα άλλο αυτοκίνητο που το οδηγούσε μια γυναίκα. Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες. Ευτυχώς η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα.  

Κλείσιμο
Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο να προσέχει και να μην τρέχει να τα προλάβει όλα. Θα το ξαναπώ! Ευχαριστώ το Θεό που δεν σκοτώθηκα. Αισθάνομαι ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr.  

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Star προβλήθηκε ένα βίντεο με τη Βάνα Μπάρμπα να μιλάει για το τροχαίο από το... κρεβάτι του πόνου. Η ηθοποιός έδειχνε ιδιαίτερα καταπονημένη και εξήγησε  στο τηλεοπτικό κοινό: 

«Επιτρέπω να γίνει αυτό το γύρισμα εδώ. Μέσα από αυτό που μου συνέβη θέλω να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλο τον κόσμο. Αυτό που πέρασα εγώ μου έδωσε ένα μάθημα. Πρώτα από όλα η ευθύνη ήταν δική μου. Πέρασα από STOP. Δεύτερον τώρα στις γιορτές πίνουμε βγαίνουμε έξω, πρέπει να είμαστε οι προσεκτικοί ειδικά εμείς που είμαστε γονείς».

Λίγο αργότερα μάλιστα αναφέρθηκε και στο ατύχημα καθεαυτό. «Ξαφνικά περνάω με STOP και δεν θυμάμαι μετά τίποτα. Θυμάμαι ότι βρήκα τις αισθήσεις μου στις 11 η ώρα. Αυτό το κενό που έβλεπα πρόσωπα και δεν καταλάβαινα ποια είμαι, με χάραξε. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω το παιδί μου δίπλα και μου λέει “μαμά, μαμά” εκεί άρχισα να αισθάνομαι σιγά σιγά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης