Βίντεο: O Nτάνος ρίχνει μπαλωθιές στη Σκιάθο για την Παναγία

Βίντεο: O Nτάνος ρίχνει μπαλωθιές στη Σκιάθο για την Παναγία

«Καληνύχτα έτσι με μπαλωθιές!!!! Και το έθιμο συνεχίζεται στο μοναστήρι. Η Χάρη της να μας σκεπάζει όλους», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος 

Βίντεο: O Nτάνος ρίχνει μπαλωθιές στη Σκιάθο για την Παναγία
Τα φιλιά στα κομποσχοίνια του και ο σταυρός που συνήθιζε να κάνει πριν από τα αγωνίσματα στο Survivor, έκαναν γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πιστεύει πολύ στον Θεό. 

Έτσι και εκτός παιχνιδιού, ο νικητής του Survivor, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πόσο παραδοσιακός και πιστός χριστιανός είναι. Την παραμονή της γιορτής της Παναγίας, ακολούθησε το έθιμο και έριξε στη Σκιάθο ξυπόλητος μπαλωθιές. Μάλιστα, δημοσίευσε σχετικό βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Ο ίδιος πήρε μέρος στην λιτανεία που έγινε την Τρίτη, για τα Εισόδια της Θεοτόκου, από το μοναστήρι της Παναγίας της Εικονίστριας, μέχρι το κέντρο του νησιού ξυπόλυτος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντάνος περπάτησε τρεις ώρες χωρίς να φορά παπούτσια, καθώς αυτό είναι το τάμα του και το κάνει κάθε χρόνο.

Κλείσιμο
«Καληνύχτα έτσι με μπαλωθιές!!!! Και το έθιμο συνεχίζεται στο μοναστήρι. Η Χάρη της να μας σκεπάζει όλους», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε την ανάρτησή του:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης