Στην Ελλάδα η Μαντώ Γαστεράτου μετά την αποχώρηση της από το Nomads

Στην Ελλάδα η Μαντώ Γαστεράτου μετά την αποχώρηση της από το Nomads

Την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο πατέρας της 

Στην Ελλάδα η Μαντώ Γαστεράτου μετά την αποχώρηση της από το Nomads
Το πρωί της Δευτέρας, η Μαντώ επέστρεψε στην Ελλάδα από το Palawan, όπως είδαμε σε πλάνα της εκπομπής Το Πρω1νό, με τον πατέρα της να την υποδέχεται στο αεροδρόμιο κι εκείνη να πέφτει στην αγκαλιά του.

Λίγο-πολύ αναμενόμενη ήταν η οριστική αποχώρηση της Μαντώς από το Nomads, μετά τον τραυματισμό της. Έτσι, δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η χθεσινή ανακοίνωση του Αρναούτογλου, ότι οι εξετάσεις της έδειξαν πως έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος δεν θα της επιτρέψει να αγωνιστεί για κάποιες ημέρες.

Με δάκρυα στα μάτια λοιπόν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως μετά από αυτό δεν θέλει να το ρισκάρει και να διακινδυνεύσει την υγεία της και ούτε να είναι στην ομάδα χωρίς να κάνει κάτι, γι΄αυτό και θα αποχωρήσει. Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την μεταπείσουν, ωστόσο η ίδια δεν άλλαξε γνώμη.Τους ευχαρίστησε και πήρε την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Η αποχώρηση της Μαντώς πυροδοτεί νέες εξελίξεις στο παιχνίδι, καθώς ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα κληθεί να επιστρέψει, ωστόσο, η απόφαση έγκειται στην ομάδα της Φωτιάς, αφού θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάρει τον αθλητή στους κόλπους της, στέλνοντας στους Ωκεανούς ένα από τα μέλη της. 

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης