Γιώργος Λιάγκας: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο με τη Φαίη»

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο με τη Φαίη»

Ο παρουσιαστής του Ant1 μιλά ανοιχτά για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο του με τη Φαίη Σκορδά 

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο με τη Φαίη»
Ανατρεπτικός και χωρίς να «μασά» τα λόγια του, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από δυο χρόνια αποχής από συνεντεύξεις μιλά για όλους και για όλα στο Down Town και ξεκαθαρίζει ποια είναι σήμερα η σχέση του με τη Φαίη Σκορδά, τι οδήγησε στο χωρισμό και αν θα έκανε ξανά σχέση με διάσημη γυναίκα.

«Δεν είμαι αλεξίσφαιρος. Άνθρωπος είμαι. Πληγώνομαι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και δήλωσε: «Έχω κλάψει! Το πρώτο διάστημα που χωρίσαμε και έμπαινα σε ένα άδειο σπίτι χωρίς τα παιδιά ήταν δύσκολο».

Ο παρουσιαστής μέσα από τη συνέντευξή του ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και ότι δεν έχουν οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του.  

Κλείσιμο
«Κατ' αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά, ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίζουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει καμιά κόντρα και δεν υπήρξε ποτέ. Γράφεται παντού ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε». 



Ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στις αιτίες του χωρισμού δηλώνει ότι  η σχέση τους έκανε απλά τον κύκλο της. 

«Γιατί; Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπώ την Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπά και την θεωρώ εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δυο ανθρώπων. Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν έκλεισε το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζήσουμε χωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Κι εμείς και κυρίως τα παιδιά».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης