Το ζεύγος Πατούλη στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη

Το ζεύγος Πατούλη στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη

Η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ζηλεύει τον άντρα της και στη συνέχεια χόρεψαν μαζί στο πλατό του Late Night, ροκ εντ ρολ, τανγκό ενώ ο Γιώργος Πατούλης χόρεψε μόνος του ζεϊμπέκικο

Το ζεύγος Πατούλη στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη
Στο «Late night show» στον ΑΝΤ1 δίνουν απόψε συνέντευξη ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη οι οποίοι μιλούν για όλα.

Το δημοφιλές ζευγάρι αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την γνωριμία τους η οποία έγινε σε κάποιο νησί όπου ο καθένας βρισκόταν με την παρέα του για διακοπές. Ο Γιώργος Πατούλης όπως αποκαλύπτει στον Γιώργο Λιάγκα φλέρταρε την Μαρίνα μιλώντας της γερμανικά καθώς την πέρασε για τουρίστρια κι εκείνη απάντησε “μα τι λέει ο μ@λ@κας”.

Στη διάρκεια της συνέντευξης λένε θα τους άρεσε πολύ η ιδέα να είναι και οι δύο δήμαρχοι ενώ ο Γιώργος Πατούλης αποκαλύπτει ότι έχει κάνει κρυφή δημοσκόπηση βάση της οποίας προκύπτει ότι αν κατέβει στον δήμο της Αθήνας θα πάει πολύ καλά.

Κλείσιμο
Μιλώντας για το ντύσιμό της η κυρία Πατούλη δήλωσε πως αν ο σύζυγός της της πει ότι τον ενοχλεί κάτι εκείνη θα φορέσει κάτι χειρότερο, ενώ όπως εξομολογήθηκαν κρατούν ζωντανή την ερωτική σχέση τους κάνοντας πολλές εκπλήξεις ο ένας στον άλλο. 

Τέλος η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ζηλεύει τον άντρα της και στη συνέχεια χόρεψαν στο πλατό ροκ εντ ρολ, τανγκό ενώ ο Γιώργος Πατούλης χόρεψε μόνος του ζεϊμπέκικο.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης