Κατερίνα Καινούργιου: «Άδειασε» on air τον Μισθοφόρο του Survivor

Κατερίνα Καινούργιου: «Άδειασε» on air τον Μισθοφόρο του Survivor

«Ο Κώστας ποιος είναι; Αυτός που ζήτησε να πάω στο μαγαζί να του ζητήσω συγγνώμη…», είπε φανερά ενοχλημένη η παρουσιάστρια 

Κατερίνα Καινούργιου: «Άδειασε» on air τον Μισθοφόρο του Survivor
Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον πρώην παίκτη του Survivor
.

H παρουσιάστρια, αποκάλυψε on air την ενόχληση της, έχοντας, μάλιστα, στο πλατό τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην συμπαίκτη του.

Κλείσιμο
Όταν ο «τρελοκύπριος» ανέφερε πως μεταξύ των παικτών με τους οποίους διατηρεί επαφές είναι και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγια της.

«Ο Κώστας ποιος είναι; Αυτός που ζήτησε να πάω στο μαγαζί να του ζητήσω συγγνώμη…», είπε και εξιστόρησε το άγνωστο μέχρι σήμερα συμβάν: «έχει ένα μαγαζί, δεν ξέρω καν, καφέ; Και κάλεσε την κάμερά μας να καλύψουμε ένα event, πάμε λοιπόν, είχαμε συμφωνήσει να μας μιλήσει κιόλας, βγαίνει έξω, και λέει δεν θέλω να σας μιλήσω, γιατί θέλω να μου ζητήσει συγγνώμη η κυρία Καινούργιου, άκου τώρα, για όσα έχει πει για μένα όταν ήμουν μέσα στο Survivor, να είχαμε σχολιάσει κάποια συμπεριφορά του καλά εγώ γέλασα… Και μετά θα μας μιλούσε! Ή να έρθει να πιούμε καφέ και να τα συζητήσουμε και ξαναγέλασα!».

O Μάριος άκουγε αμήχανος την Κατερίνα, η οποία κατέληξε: «πραγματικά, κάτσατε και είδατε όλες τις εκπομπές μετά το παιχνίδι; Θέλω να μάθω Μάριε… Δεν κοιμάμαι τα βράδια αν έχει κάτι ο Μισθοφόρος μαζί μου!».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης