Εκνευρισμένη η Νίκη Κάρτσωνα: «Λόγια απαράδεκτα, βρισιές και απειλές»

Εκνευρισμένη η Νίκη Κάρτσωνα: «Λόγια απαράδεκτα, βρισιές και απειλές»

Το περιστατικό που την έκανε έξαλλη 

Εκνευρισμένη η Νίκη Κάρτσωνα: «Λόγια απαράδεκτα, βρισιές και απειλές»
Η Νίκη Κάρτσωνα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και κυρίως στο Facebook. Κάνει διάφορες αναρτήσεις και μάλιστα, δεν διστάζει να τοποθετηθεί δημόσια για διάφορα ζητήματα.

Απόδειξη η τελευταία οργισμένη ανάρτησή της. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν μάρτυρας μιας βίαιης συμπεριφοράς, η οποία την έκανε έξαλλη. Θέλοντας να στείλει μήνυμα σε όλους τους γονείς πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει ένα μικρό κείμενο στον λογαριασμό της.

«Προπονητές που κακοποιούν ψυχές… Έναν τέτοιο μόλις συνάντησα στο διάδρομο πηγαίνοντας το γιο μου για προπόνηση… ένας προπονητής ξιφασκίας τα έχωνε σε ένα 15χρονο μπροστά στα μάτια μας!!! Λόγια απαράδεκτα, βρισιές και απειλές…. ναι έμαθα το όνομα του! Ναι ήθελα να πάρω αυτό το πλάσμα αγκαλιά και να του πω πως όσα σου είπε αυτός ο αδύναμος ανθρωπάκος ήταν για τα δικά του μούτρα… ναι ήθελα να μάθω αν οι γονείς του ξέρουν… Ναι ήθελα πολλά να κάνω!!! Πάνω απ’ολα όμως αυτο που θελω να μοιραστώ μαζί σας και μέσα από δικά μου βιώματα, να είστε κοντά στα παιδιά σας! Να αφουγκράζεστε αυτά που θα σας πουν!! Γιατί κανένας προπονητής δεν σημαίνει πως το παιδί σας θα το πάει παρακάτω!!! Πιστέψτε το παιδί σας, παρατηρήστε το παιδί σας και αν στο δρόμο σας εμφανιστεί κάποιος προπονητής που εχει εμμονές με πρωταθλητές και απωθημένα, απλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ…..», έγραψε.

Κλείσιμο




Πηγή: peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης