Όσα δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος για τους παίκτες στο Nomads

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος για τους παίκτες στο Nomads

To κανάλι μέχρι στιγμής, κρατά κλειστά τα χαρτιά του

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος για τους παίκτες στο Nomads
Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα, σχετικά με τους celebrities που θα πάρουν μέρος στο NOMADS, το ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει ο Ant1, αλλά τo κανάλι μέχρι στιγμής, κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Θέλοντας να βάλει τέλος στο μυστήριο με τους συμμετέχοντες η Φαίη Σκορδά ζήτησε να βγει τηλεφωνικά στο Πρω1νό του Ant1, ο Γιάννης Λάτσιος κι εκείνος δεν της χάλασε χατίρι, όπως είδαμε στην εκπομπή της Παρασκευής.

«Κανένας δεν ξέρει ακόμα! Έχουμε μία ομάδα με άτομα που έχουν προεπιλεγεί και την επόμενη εβδομάδα…», είπε ο διευθυντής του ΑΝΤ1, ενώ, όταν η Φαίη του επεσήμανε πως την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, αρχίζει το παιχνίδι και οι παίκτες έχουν ένα μεγάλο ταξίδι να κάνουν, εκείνος απάντησε χιουμοριστικά, «είναι νέα παιδιά, δεν παθαίνουν τίποτα!».
Κλείσιμο

Παράλληλα, ο κ. Λάτσιος επεσήμανε πως τα ονόματα τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ένας-δύο συνεργάτες του και, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ανέφερε πως «έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, έχουμε συζητήσει. Είναι όλοι άξιοι άνθρωποι, πέρασαν μια διαδικασία και η επιλογή θα γίνει με διάφορα κριτήρια».

Μετά το τηλεφώνημα, η Φαίη είπε πως είναι 30 άτομα εκ των οποίων θα επιλεγούν τα 21, ενώ, ο Θέμης Γεωργαντάς τόνισε πως οι παίκτες θα γίνουν γνωστοί την τελευταία στιγμή, δύο-τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης