Η απάντηση της Τάνιας Ιακωβίδου στην αγωγή που της έκανε η Ελένη Μενεγάκη

Η απάντηση της Τάνιας Ιακωβίδου στην αγωγή που της έκανε η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε όσα είπε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή 

Η απάντηση της Τάνιας Ιακωβίδου στην αγωγή που της έκανε η Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη, πριν μερικές μέρες, κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάνιας Ιακωβίδου. Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη εμφάνιση της Τάνιας Ιακωβίδου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η δημοσιογράφος είχε σχολιάσει την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και προφανώς ο τρόπος της, ενόχλησε την ωραία Ελένη. Η παρουσιάστρια έδωσε εντολή στον δικηγόρο της να παρακολουθήσει με προσοχή τη συγκεκριμένη εκπομπή και σε περίπτωση που βρει κάτι «επιλήψιμο» να την ενημερώσει για να κινηθεί νομικά.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά δήλωσε πως η παρουσιάστρια προσβλήθηκε, καθώς οι χαρακτηρισμοί της δημοσιογράφου έθιξαν την εντιμότητά της. 

«Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει πρόθεση για οποιοδήποτε χρηματικό όφελος. Η απόφασή της είναι να σταματήσουν οι αναφορές που την θίγουν και την προσβάλλουν. Όχι η κριτική, που είναι καλοδεχούμενη, αλλά τα κακόβουλα σχόλια που την θίγουν… Οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό της ήταν εκτός ορίων», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αγαπηνός.
 
Κλείσιμο
Μια εβδομάδα μετά ήρθε και η απάντηση της Τάνιας Ιακωβίδου, όπου μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και δήλωσε πως δεν μετάνιωσε τίποτα από όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη.«Ήταν μια εκπομπή διαλόγου και κριτικής. Ο διάλογος στο πλαίσιο της δημοκρατίας εννοείται πως επιτρέπεται. Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να δέχεσαι την κριτική. Έθιξα επαγγελματικές συμπεριφορές και τίποτα άλλο», είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.
 
Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης