Ο Λάτσιος για το πρόγραμμα του Ant1: Στις 8 οι ειδήσεις, συνεχίζουν Παπαδάκης, ΟΛΑ

Ο Λάτσιος για το πρόγραμμα του Ant1: Στις 8 οι ειδήσεις, συνεχίζουν Παπαδάκης, ΟΛΑ

Συνεχίζουν φυσικά η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν δεν θα είναι στους Nomads

Ο Λάτσιος για το πρόγραμμα του Ant1: Στις 8 οι ειδήσεις, συνεχίζουν Παπαδάκης, ΟΛΑ
Σήμερα, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του Aντ1, Γιάννης Λάτσιος προανήγγειλε σε τηλεοπτικούς συντάκτες τις αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού. 

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στην τηλεόραση του Αντ1 από τη νέα σεζόν -η οποία προβλέπεται να αρχίσει σχετικά νωρίς- αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων: Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο διευθυντής ειδήσεων, Γιάννης Μιχελάκης εργάζονται ήδη στην ανανέωση του δελτίου, τόσο σε περιεχόμενο, σε διάρθρωση αλλά και στην οπτικοποίησή του με νέα τεχνικά μέσα. Από τον Σεπτέμβριο, πάντως, το δελτίο θα μεταδίδεται στις 20:00, σε άμεση αντιπαράθεση με τις βασικές ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ και του Star.

Κλείσιμο


Ο Κώστας Τσολάκης, διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Αντ1 μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο


 
Το ανανεωμένο δελτίο του Αντ1 θα παίρνει lead-in από τη νέα τηλεοπτική σειρά «Παρθένα ζωή», της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.
Για τη μεγάλη αυτή αλλαγή, που σηματοδοτεί μία «νέα εποχή» στο κανάλι, ο Γιάννης Λάτσιος ανέφερε: «Ο κύκλος ζωής των ανθρώπων που βλέπουν δελτίο και μας αφορούν, δεν τελειώνει στις 18:30. Είναι καλό και για τη ροή του προγράμματος και για το κοινό να αλλάξει ώρα, καθώς αυτή η αλλαγή παρατείνει την απογευματινή ζώνη του σταθμού».



Ο γενικός διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του Αντ1, Γιάννης Λάτσιος

Μια ακόμα αλλαγή στο κανάλι έχει να κάνει με τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Γιάννης Λάτσιος, αναφέρθηκε εκτενώς στη σατιρική εκπομπή, χαρακτηρίζοντάς την, ως «την πιο σημαντική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης». Τόνισε, δε, ότι «είμαστε υπερήφανοι που την έχουμε. Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν λάθος. Δεν γίνεται μία εκπομπή να μην έχει περιοδικότητα και να βγαίνει κάθε 15 ημέρες». Ο κ. Λάτσιος εξήγησε πως έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, καθώς επιθυμία του σταθμού είναι το Ράδιο Αρβύλα να γίνει και πάλι εβδομαδιαίο. Μάλιστα, ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε πως αισιοδοξεί ότι «θα έχουμε θετική έκβαση».



Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιείται εκτός της εβδομαδιαίας παρουσίας τους και μία ξεχωριστή μηνιαία εκπομπή. «Τους τιμούμε και τους σεβόμαστε. Πολλές φορές διαφωνούμε μαζί τους και άλλες συμφωνούμε, αλλά πάντα έχουν ελευθερία λόγου», διευκρίνισε.

Στη «μάχη» των ριάλιτι μπαίνει ο ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν με το παιχνίδι επιβίωσης «Nomads»! Το παιχνίδι έρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού  και όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.



Το «Nomads» θα προβάλλεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος θα αναγκαστεί να μεταναστεύσει στις Φιλιππίνες, όπου και θα γίνονται τα γυρίσματα, σε συνεργασία του Αντ1 με μεγάλη, διεθνή εταιρεία παραγωγής, η οποία και έχει αναλάβει την υλοποίηση του εγχειρήματος καθώς διαθέτει πολυετή και εξειδικευμένη τεχνογνωσία.


Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά, μετά την επιτυχημένη τους πορεία στις τηλεθεάσεις συνεχίζουν κανονικά, ενώ η Μαριά Μπεκατώρου φεύγει από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, όμως παραμένει στο δυναμικό του καναλιού. 

Το «ΟΛΑ» με τον Θέμο Αναστασιάδη παραμένει σταθερά στα ισχυρά χαρτιά του Αντ1 στη λεγόμενη late night ζώνη. Ο Γιάννης Λάτσιος σημείωσε ότι ο σταθμός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους συντελεστές της δημοφιλούς εκπομπής για τη μορφή που θα έχει στο νέο πρόγραμμα.



Συνεχίζεται επίσης το Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς η πορεία του σόου που γνωρίζει μια δεύτερη νιότη μετά την πρώτη του πορεία σε άλλο κανάλι προ ετών, κρίθηκε ως απόλυτα επιτυχής. Ενδέχεται, μάλιστα, να πολλαπλασιαστούν τα σόου με διάσημους διαγωνιζόμενους, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Όπως είπε ο Γιάννης Λάτσιος, θα υπάρξουν δύο νέες κωμικές σειρές, βασισμένες σε συνταγές του εξωτερικού και προσαρμοσμένες πλήρως στα ελληνικά δεδομένα. Η πρώτη θα έχει τίτλο «Παρθένα Ζωή» και η άλλη «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Από τις πρώτες εντυπώσεις που αποκαλύφθηκαν, αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στο ψυχαγωγικό κομμάτι του προγράμματος του Αντ1 και να σημειώσουν επιτυχία ανάλογη με το «Ταμάμ» και τους «Συμμαθητές».



Επίσης, ο Aντ1 προετοιμάζει ένα νέο απογευματινό τηλεπαιχνίδι τύπου quiz show, το «Still Standing», με την πρωτοτυπία ότι κάθε παίκτης που χάνει, θα αποβάλλεται... βίαια από το παιχνίδι, καθώς θα τον καταπίνει, κυριολεκτικά, μια τρύπα η οποία θα ανοίγει κάτω από τα πόδια του.

Ενίσχυση όλων των ζωνών του προγράμματος προανήγγειλε, στην ουσία, ο Γιάννης Λάτσιος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν και εκπλήξεις, ακόμη και με την αρχή της σεζόν, δηλαδή από το φθινόπωρο. Πιθανώς το υπονοούμενο του κ. Λάτσιου να αφορά σε μια πρωτότυπη, αμιγώς ελληνικής παραγωγής σειρά, η οποία θα κινείται στο μήκος κύματος της κομεντί. 



Σημαντική ήταν η είδηση ότι ο Αντ1 έχει προγραμματίσει για το βράδι της Κυριακής την επαναφορά ενός μεγάλου και φαντασμαγορικού βαριετέ, δηλαδή μιας ποικίλης ύλης, σπονδυλωτής εκπομπής. Μολονότι η ιδέα θυμίζει το παρελθόν της ελληνικής TV, («Bravo», «Πολύ την Κυριακή» κ.λπ), το νέο σόου δεν θα έχει καμία σχέση με οτιδήποτε έχει προβληθεί έως σήμερα, καθώς θα είναι προσαρμοσμένο στην σύγχρονη πραγματικότητα, η οποία δεν ανέχεται πλέον την «κολακεία του υπερφίαλου», όπως είπε κάπως φιλοσοφικά -πλην εύστοχα- ο Γιάννης Λάτσιος.
 






O Γιώργος Λιάγκας, παραμένει στο κανάλι και αναλαμβάνει ένα late night show. Ο Γιάννης Λάτσιος διευκρίνησε ότι, αντίθετα με τις φήμες, ο Γιώργος Λιάγκας δεν πρόκειται να λειτουργήσει σαν αντικαταστάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν ο δεύτερος, λόγω των υποχρεώσεών του στις Φιλιππίνες με το Nomads δεν θα είναι σε θέση να ετοιμάζει το 2Night Show (το οποίο παραμένει κανονικά στο πρόγραμμα του Αντ1 και τη νέα σεζόν). Αντιθέτως, το εισέτι αβάπτιστο σόου του Λιάγκα, θα βασίζεται σε καυστικό, χιουμοριστικό σχολιασμό της επικαιρότητας, με μια ομάδα συνεργατών, καθένας εκ των οποίων θα εκφράζει τη δική του άποψη. Σχετικά, δε, με μια άλλη φημολογία, ότι στο σχήμα της συγκεκριμένης εκπομπής θα ενταχθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο κ. Λάτσιος επανέλαβε ότι στην παρούσα φάση δεν μιλά για συγκεκριμένα πρόσωπα και ότι το γεγονός ότι οι δυο τους εθεάθησαν να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι και να συζητούν, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. «Μιλάμε με πλήθος ανθρώπων, όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλά στελέχη του Αντ1. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα πάρουν εκπομπή, είτε τους βλέπετε να πίνουν καφέ μαζί μας, είτε όχι».
 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης