Ντάνος και Ευρυδίκη μιλούν πρώτη φορά on camera για την κόντρα τους

Ντάνος και Ευρυδίκη μιλούν πρώτη φορά on camera για την κόντρα τους

Αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις από την εκπομπή Survivor Πανόραμα 

Ντάνος και Ευρυδίκη μιλούν πρώτη φορά on camera για την κόντρα τους
Αποκλειστικά πλάνα με δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη σχέση τους στο συμβούλιο του νησιού, έδειξε σήμερα η εκπομπή Survivor Πανόραμα. 

Το στιγμιότυπο είναι από το επεισόδιο με την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη, αλλά βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. 

«Από την αρχή έχουν περάσει από 40 κύματα οι σχέσεις μας. Ειδικά εγώ με τον Ντάνο μιλήσαμε τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα. Βέβαια δεν είχα δεθεί από την αρχή του παιχνιδιού. Πλέον οι σχέσεις μας είναι καλές, είναι μία χαρά… Πρέπει κι από τη στιγμή που είμαστε τρία άτομα, έχουμε κάνει το restart που λέγαμε εδώ και αρκετό καιρό…», ανέφερε η Βαλαβάνη αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι κοιτώντας πίσω.

Κλείσιμο
«Σίγουρα με 12 άτομα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, κόντρες οτιδήποτε. Εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Γιώργος σε εμάς ήμουν η πρώτη που τον πλησίασα. Είχα μοιραστεί το φαγητό μου μαζί του… Ωστόσο στην πορεία τα πράγματα μπερδεύτηκαν… Παρόλα αυτά σαν ώριμοι άνθρωπο κάτσαμε μιλήσαμε… Νομίζω τα έχουμε αφήσει πολύ πίσω», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όταν ζητήθηκε η άποψη του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ αρχικά εξήγησε πως με τον Χρανιώτη η σχέση του εξελίχθηκε σε φιλική, αναφέρθηκε στην συμπαίκτριά του. «Με την Ευρυδίκη θεωρώ ότι όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ένας διάλογος. Απλά μέσα από το χρόνο, λόγω και των απουσιών κάποιων προσώπων, μας δόθηκε περισσότερος χρόνος μεταξύ μας. Μέσα από αυτό το χρονικό διάστημα που γνωριστήκαμε καλύτερα, προέκυψε το σημερινό αποτέλεσμα. Τότε δεν γνωριζόμασταν καλύτερα και δεν ήμασταν και μόνοι μας. Όσο περνούσε ο καιρός, που μείναμε λιγότεροι, όλο και γνωριζόμασταν καλύτερα… Δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι από εμπάθεια, νομίζω ότι απλά δεν γνωριζόμασταν», δήλωσε.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης