X Factor live: Ο Σάκης Ρουβάς απέναντι στους 4 κριτές

X Factor live: Ο Σάκης Ρουβάς απέναντι στους 4 κριτές

Ένα συναρπαστικό σκηνικό έχει στηθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου 

X Factor live: Ο Σάκης Ρουβάς απέναντι στους 4 κριτές
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του «The X Factor 2», την παρουσίαση των live! Το πρώτο live του παγκοσμίως επιτυχημένου show θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ.

Το X Factor ανοίγει, λοιπόν, την αυλαία του και 16 διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι ν’ ανεβούν στη σκηνή του talent show και να διεκδικήσουν την πρωτιά μαζί μ’ ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο.

Η πολυαναμενόμενη έναρξη του show θα γίνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά να απογειώνει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει!

Κλείσιμο
Αμέσως μετά ο κορυφαίος καλλιτέχνης θα υποδεχτεί στην σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Μπάμπη Στόκα.

Ένα συναρπαστικό σκηνικό έχει στηθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 16 φιναλίστ και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο πρώτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του «The X Factor 2».


#1DayLeft @xfactorgreece LIVE ❌ @georgemazonakis🌟 @officialtamta 🌟 Είστε Εεεεετοοιιμμοοιιι?!?!?! #TheRealMusicXperience #XFactorGR #SkaiTV #SigmaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης