Survivor: Η Ελισάβετ... καρφώνει τους συμπαίκτες της - Πώς σχεδίαζαν την αποχώρησή της

Survivor: Η Ελισάβετ... καρφώνει τους συμπαίκτες της - Πώς σχεδίαζαν την αποχώρησή της

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε μέσα στο παιχνίδι; 

Survivor: Η Ελισάβετ... καρφώνει τους συμπαίκτες της - Πώς σχεδίαζαν την αποχώρησή της
Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και στην κατοχή της έχει ένα αρνητικό ρεκόρ! Η νεαρή φοιτήτρια, ήταν η παίκτρια που βρέθηκε τις περισσότερες φορές υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό την στήριζε για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η πρώην «Μαχήτρια» σήμερα, πήγε στο Survivor Πανόραμα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τους διαλόγους των συμπαικτών της προκειμένου να τη βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους συμπαίκτες της και τόνισε ότι τους είχε πιάσει πολλές φορές να λένε: «Μέχρι εδώ καλά είναι που έχει φτάσει. Μικρή είναι». Μάλιστα, «έδωσε» κανονικά τα αγόρια, αφού ήθελαν να διώξουν τα κορίτσια για να φτάσουν εκείνοι στον τελικό.

Κλείσιμο
Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου εξήγησε γιατί χάλασε η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην αρχή έκαναν καλή παρέα. «Σε καμία ψηφοφορία δεν με είχανε αφήσει ήσυχη εκτός από την φορά που κέρδισα την ασυλία».

Μάλιστα, λίγο μετά, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που τον... έδιωξαν από την ομάδα τους. Η πρώην παίχτρια αποκάλυψε ότι τον Ντάνο τον έζησαν μόνο ένα 24ωρο, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν ποιον θα στείλουν στους Διάσημους εκείνη τον ψήφισε και είπε ότι ίσως είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στο Survivor.

Η Ελισάβετ, είπε χαρακτηριστικά ότι η λέξη Survivor είναι αντιπροσωπευτική για τον Ντάνο, αφού αν τον βάλεις μόνο του σε ένα νησί θα επιβιώσει και αυτό φαινόταν από την αρχή.

Δείτε τα video:



Δείτε ποιους «έδωσε» στα video που ακολουθούν:  





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης