Η ενόχληση της Κορινθίου με συνεργάτη του «Πρω1νού»- Τι είπε για τις γυμνές φωτογραφίσεις της

Η ενόχληση της Κορινθίου με συνεργάτη του «Πρω1νού»- Τι είπε για τις γυμνές φωτογραφίσεις της

«Εγώ έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το θέμα του σεβασμού. Και να μη συμπαθείς κάποιον, υπάρχει σεβασμός που μπορείς να το κάνεις»

Η ενόχληση της Κορινθίου με συνεργάτη του «Πρω1νού»- Τι είπε για τις γυμνές φωτογραφίσεις της
Στην πρωινή εκπομπή του Ant1 βρέθηκε τη Δευτέρα η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε σχετικά με την τελευταία της γυμνή φωτογράφηση και την αντίδραση της όταν πριν μερικές ημέρες ξέσπασε on camera για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν μετάνιωσε ποτέ για τον αυθορμητισμό της με την ίδια να δηλώνει πως δεν την ενδιαφέρει αν κάποιοι ενοχλούνται.

«Μπορεί να παρεξηγούνται ή να λένε γιατί; Ξέρω ότι καμιά φορά ενοχλεί αυτό… Από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο χώρο, είπα ότι η αλήθεια του ηθοποιού είναι και η δική σου η αλήθεια. Αν το κρατάς στη ζωή σου το κρατάς και πάνω στη σκηνή. Είμαι σε μία φάση που δεν με ενδιαφέρει να νομίζει κάποιος κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι».

Η συζήτηση έγινε πιο συγκεκριμένη και οι δυο τους αναφέρθηκαν στο ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα του Πρω1νού κατά τη διάρκεια συνέντευξής της. 

«Εγώ έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το θέμα του σεβασμού. Και να μη συμπαθείς κάποιον, υπάρχει σεβασμός που μπορείς να το κάνεις», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, με τη Φαίη Σκορδά να τη ρωτάει αν αναφέρεται στον συνεργάτη της Κώστα Τσουρό. «Το λέω και για εκείνον. Ήταν ειρωνικός! Άλλο να μου πεις δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις, δεν το γουστάρω… Άλλο να πεις “ντροπή… ας φόραγε και κάτι παραπάνω”. Θα μου πεις κάνει τη δουλειά του.. κι εγώ κάνω τη δουλειά μου», επεσήμανε και συμπλήρωσε, «καλώς ή κακώς είμαι 15 χρόνια σε αυτόν τον χώρο… Με ενόχλησε η ειρωνία. Θα βγω και θα το πω. Όπως έχει το βήμα να πει τη γνώμη του, έτσι έχω κι εγώ την πολυτέλεια να έρθω εδώ και να έχω έναν αντίλογο. Δεν το θεώρησα όμορφο, δε το θεώρησα ευγενικό και ας μη συμφωνούσε με αυτό. Αν κάποιος δεν με σεβαστεί, δεν θα σεβαστώ κι εγώ. Η ειρωνεία και οι μορφασμοί με υποβιβάζουν, με θίγουν».
Κλείσιμο

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης