Survivor: Ποιος είναι ο τραγουδιστής Fedon; Δείτε τον στη σκηνή με την Άντζελα Δημητρίου

Survivor: Ποιος είναι ο τραγουδιστής Fedon; Δείτε τον στη σκηνή με την Άντζελα Δημητρίου

Έλληνες και Τούρκοι Survivors διεκδικούν το έπαθλο που είναι διακοπές στην Αλικαρνασσό και ένα απολαυστικό live του τραγουδιστή Fedon

Survivor: Ποιος είναι ο τραγουδιστής Fedon; Δείτε τον στη σκηνή με την Άντζελα Δημητρίου
Στο αποψινό Survivor, Διάσημοι και Μαχητές θα ενωθούν και αφού δουν τον στίβο μάχης, θα επιλέξουν ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν με την αντίπαλη ομάδα του τουρκικού Survivor. 

Στο ελληνικό και τουρκικό trailer, βλέπουμε να αγωνίζονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Σάρα Εσκενάζυ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Έλληνες και Τούρκοι διεκδικούν το έπαθλο που είναι διακοπές στην Αλικαρνασσό και ένα απολαυστικό live του τραγουδιστή Fedon.  Ποιος όμως είναι ο 70χρονος τραγουδιστής και τι σχέση έχει με την Ελλάδα; 

Κλείσιμο

Ve beklenen surpriz! Turk&Yunan Survivorlarının mücadelesinin kazananının ödülü ben olacağım:) #survivor #survivor2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fedon (@fedon34) στις


Ο Fedon είναι ελληνικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη πριν από 70 χρόνια από Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Αρμενία. Ο ίδιος αγαπάει την Ελλάδα και θεωρείται σύμβολο της ελληνοτουρκικής φιλίας.  Είναι πολύ δημοφιλής στην Τουρκία και το γεγονός ότι μιλάει και τραγουδάει Ελληνικά είναι ένας παράγοντας που έκανε τον τούρκο παραγωγό Acun Ilicali να τον επιλέξει για να εμφανιστεί στο Survivor.

Ο Fedon, ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στον κινηματογράφο το 1972. Το 1987 άνοιξε εστιατόριο στην Πόλη το οποίο ονόμασε ZORMPA και το οποίο άφησε ιστορία. Από το 1991 ξεκίνησε το τραγούδι και η μεγάλη του επιτυχία ως τραγουδιστής. 

Τραγουδάει και τούρκικα και ελληνικά τραγούδια και τραγούδησε μαζί με την Άντζελα Δημητρίου το 2000 όταν η Άντζελα είχε πάει να κάνει συναυλίες στη γειτονική χώρα. 

Δείτε το βίντεο:




Bir sezonun daha sonuna geldik bu akşamda rezervasyonlarımız dolmuş,sezon boyu beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. #fedon #fedonlucumalar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fedon (@fedon34) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης