Αποκάλυψη Δήμου Βερύκιου: Η selfie του Δημήτρη Κοντομηνά με τη νέα του συνοδό

Αποκάλυψη Δήμου Βερύκιου: Η selfie του Δημήτρη Κοντομηνά με τη νέα του συνοδό

Η νέα συνοδός του Προέδρου του Alpha ονομάζεται Λώρη και ζούσε επί χρόνια στην Αμερική 

Αποκάλυψη Δήμου Βερύκιου: Η selfie του Δημήτρη Κοντομηνά με τη νέα του συνοδό
Σήμερα στο Happy Day, λίγο πριν κλείσει η ζωντανή σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, έγιναν αποκαλύψεις για τη «Λώρη από την Αμερική» η οποία συνόδευε τον πρόεδρο του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, σε πρόσφατη εκδήλωση.

«Μεσ’τη νύχτα ψάχνω να βρω πληροφορίες για τη Χίο. Λέω να τις δώσετε στο ρεπόρτερ, τον Αλέξη Κουβέλη και ψάχνω να βρω το τηλέφωνό του», αφηγήθηκε ο Δήμος Βερύκιος και εξήγησε πως στη συνέχεια ζήτησε τον αριθμό από το συνάδελφο και συμπαρουσιαστή του στο ραδιόφωνο του Alpha, Σπύρο Λάμπρου.

Ο Σπύρος Λάμπρου όμως του το έστειλε κατά λάθος τον αριθμό σε δύο δόσεις, με τον Δήμο Βερύκιο να του λέει πως θέλει να στείλει στη Λώρη, το νούμερο. «Αν είναι για τη Λώρη, θα στο στείλω», έστειλε ο Σπύρος Λάμπρου με χιούμορ το συγκεκριμένο στίχο στο Δήμο Βερύκιο. Ο τελευταίος όμως αποφάσισε να τα προωθήσει στην γοητευτική γυναίκα από την Αμερική.

Οι στίχοι του Σπύρου Λάμπρου λοιπόν συνεχίστηκαν: «Πες στη γλυκιά μας Λώρη πως έχω μία κόρη και πως παρά τη glory με σκίζουνε οι φόροι. Για αυτό γλυκιά μας Λώρη, που είσαι τόσο pretty πες μία καλή κουβέντα όπως η θεία Κίττυ (η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά) και δεν θα ανοίξει μύτη».

Ο Δήμος Βερύκιος προωθούσε τα μηνύματα στον πρόεδρο, όπως αποκάλυψε. Το καλύτερο όμως το κρατούσαν για το τέλος. Ο Σπύρος Λάμπρου έκλεισε, στέλνοντας μία φωτογραφία του ίδιου με τον μικρό γιο του να στέλνει ένα φιλί. Η απάντηση όμως που πήρε από την ίδια τη Λώρη ήταν απίστευτη, καθώς του έστειλε μία αντίστοιχη selfie με τον πρόεδρο του σταθμού, Δημήτρη Κοντομηνά. 
Κλείσιμο

Δείτε το βίντεο και τη selfie!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης