Φωτογραφίες: Ο Γιώργος Βασιλείου «παλεύει» με χαμόγελο τον καρκίνο

Φωτογραφίες: Ο Γιώργος Βασιλείου «παλεύει» με χαμόγελο τον καρκίνο

Ο ηθοποιός φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος, χωρίς ωστόσο να χάνει το χαμόγελό του, πόζαρε αγκαλιά με τη σύζυγό και τον γιο του

Φωτογραφίες: Ο Γιώργος Βασιλείου «παλεύει» με χαμόγελο τον καρκίνο
Ο Γιώργος Βασιλείου, είναι γνωστό, πως δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο, έναν αγώνα που δίνει με δύναμη ψυχής και αισιοδοξία. Μετά από νοσηλεία τριών μηνών στο νοσοκομείο, ο αγαπητός ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο σπίτι του στη Σαλαμίνα. Στο πλευρό του είναι συνέχεια η σύζυγός του αλλά και τα παιδιά του. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μάχη του με τον καρκίνο και τόνισε πόση δύναμη αντλεί από την αγάπη του κόσμου.

«Το παλεύω. Θέλω να πιστεύω πως είμαι όπως νιώθω. Δηλαδή καλά», εξομολογήθηκε στη Freddo.  Και πρόσθεσε: «Ύστερα από τρεις μήνες επέστρεψα σπίτι μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, γιατί πατάω και πάλι στα δικά μου εδάφη. Όλο αυτό το διάστημα είχα στο πλευρό μου τη σύζυγο μου, τον βράχο μου, καθώς και τα δύο μου παιδιά. Είχα όμως στο πλευρό μου και τους χιλιάδες φίλους με τα μηνύματα συμπαράστασης που ,μου έστελναν. Γράψε, παιδί μου, ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Γράψε ότι η αγάπη τους μου δίνει δύναμη και το παλεύω. Η αισιοδοξία και οι ελπίδες πεθαίνουν τελευταίες».

Σήμερα, φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος, χωρίς ωστόσο να χάνει το χαμόγελό του, πόζαρε αγκαλιά με τη σύζυγό του και τον γιο του και ανέβασε τις φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook. 

Κλείσιμο
Οι εικόνες που ανάρτησε ο ηθοποιός στο Facebook αγκαλιά με τη σύζυγό του και τον γιο του:











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης