Ο άγνωστος γιος του Αντρέα Μπάρκουλη και η στιχομυθία του με τον μικρότερο αδερφό του Νίκο

Ο άγνωστος γιος του Αντρέα Μπάρκουλη και η στιχομυθία του με τον μικρότερο αδερφό του Νίκο

Ο 40χρονος αποχαιρετά τον πατέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα και τον στηρίζει ο μικρότερος γιος του ηθοποιού, Νικόλας 

Ο άγνωστος γιος του Αντρέα Μπάρκουλη και η στιχομυθία του με τον μικρότερο αδερφό του Νίκο
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, εκτός από τον μικρό του γιο Νικόλα, είχε άλλα δύο παιδιά. Ένα γιο και μια κόρη, οι οποίοι είχαν επιλέξει να είναι μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο μεγάλος του γιος, ζει στον Καναδά και σήμερα έιναι 40 ετών. Το όνομα τους, το οποίο βγαίνει από το όνομα του πατέρα του, Αντρέας, είναι Ντρε και είχε συναντήσει τον ηθοποιό μόνο μία φορά στη ζωή του, πριν από 10 χρόνια. Γεννημένος τον Γενάρη του 1976, ο Ντρε, ζει στον Καναδά με τη σύζυγο και το παιδί του. Δεν παρέστη στην κηδεία του πατέρα του, αλλά μέσω του Facebook, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.  

Η συνάντηση του 30χρονου τότε Ντρε με τον πατέρα του και την τελευταία σύζυγο του Μαίρη
Κλείσιμο



Ο 40χρονος, με τη σύζυγο και το γιο τους, σε φωτογραφίες στο Facebook



Το μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook 

«Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου, αφού οι ζωές μας ήταν σε διαφορετικά σημεία της γης...», έγραψε στο Facebook ο 40χρονος και πρόσθεσε: «το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά το να χάσεις τον πατέρα σου είναι ακόμα πιο σκληρό. Μακάρι να αναπαυτείς στον ουρανό ανάμεσα στα αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ!».



Χθες βράδυ ο 15χρονος Νίκος, συγκίνησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας και αυτός για τα συναισθήματα του: «Ξέρω πως είναι..Ξέρω τον πόνο να χάνεις κάποιον που αγαπάς. Και το χειρότερο πράγμα είναι ότι πρέπει να φαίνεσαι, να μείνεις δυνατός μπροστά στους άλλους. Αλλά μέσα σου... καταστρέφεσαι».  Αυτό που ραγίζει καρδιές όμως ήταν όσα έγραψε ο Νίκος στον άγνωστό αδελφό του. Τα δυο αδέλφια παρ΄ότι δεν έχουν γνωριστεί μίλησαν μέσω Facebook. «Σε αγαπώ θα είμαι εδώ για σένα έγραψε ο Νίκος στον 40χρονο αδελφό του που ζει στον Καναδά. Εκείνος του απάντησε :«Σ΄ευχαριστώ Νίκο, κι εγώ σ αγαπώ. Να κρατήσουμε επαφή και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Να είσαι δυνατός».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης