X- Factor: Όσα έγιναν στη σημερινή συνέντευξη τύπου

X- Factor: Όσα έγιναν στη σημερινή συνέντευξη τύπου

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο Σάκης Ρουβάς 

X- Factor: Όσα έγιναν στη σημερινή συνέντευξη τύπου
Η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του X- Factor, της πρώτης τόσο μεγάλης παραγωγής του καναλιού ΣΚΑΪ έγινε το μεσημέρι στο Hilton και η διάθεση όλων των συντελεστών ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Τόσο το κανάλι, δια στόματος της Υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου, Δώρας Γιαννακάκη, όσο και δια στόματος της Διευθύντριας προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι ενθουσιασμένοι που κατάφεραν και πήραν τα δικαιώματα για το εξαιρετικά πετυχημένο παγκοσμίως show και μάλιστα αποκάλυψαν ότι στην κυριολεξία έδωσαν "μάχη" για να το αποκτήσουν. 

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν και όλοι οι συντελεστές με πρώτο και καλύτερο τον Σάκη Ρουβά, που δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά ενώ εκδήλωσε ανοιχτά τον ενθουσιασμό του που ξανασυναντούσε τον Γιώργο Λεβέντη με τον οποίο είχε φυσικά συνεργαστεί στα προηγούμενα shows.
 
Κλείσιμο
«Πίστευα ότι έχει κλείσει ο κύκλος του X- Factor και γι' αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση για να το παρουσιάσω...» είπε ο Σάκης Ρουβάς. Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι αυτό είναι ένα πισωγύρισμα για εκείνον έδωσε την απάντηση : «Δεν έχει τύχει να ξαναδιαβάσετε ένα βιβλίο που έχετε ήδη διαβάσει; Πάντα ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο
».

Ανάλογος ήταν και ο ενθουσιασμός όλων των μελών της κριτικής επιτροπής. Ο Γιώργος Θεοφάνους κάνοντας χιούμορ δήλωσε πως έχουν μοιράσει ρόλους με την Πέγκυ Ζήνα που θα κάνει εκείνη την... κακιά.

Η Πέγκυ με τη σειρά της υποσχέθηκε να είναι δίκαιη και η Τάμτα -που έχει ήδη την εμπειρία δύο X-Factor στην Γεωργία-  δήλωσε πως επειδή ξέρει καλά πως αισθάνονται οι υποψήφιοι γιατί έχει βρεθεί σε αυτήν την θέση θα είναι πολύ προσεχτική κι ευγενική στον τρόπο που θα τους λέει αυτά που πιστεύει. Ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει ενθουσιαστεί που θα βοηθάει νέα γκρουπ. Ενώ ιδιαίτερα ενθουσιασμένη είναι και η Ευαγγελία Αραβανή που έχει αναλάβει το backstage των οντισιόν. 



Σύσσωμη η κριτική επιτροπή με τον Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Θοδωρή Μαραντίνη







Η Ευαγγελία Αραβανή που θα παρουσιάζει τα Backstage 




Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη




Ο Σάκης Ρουβάς με τον Γιώργο Λεβέντη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης