Mάσκες, σόου και σούσι στα γενέθλια του Πάρη Κασιδόκωστα

Mάσκες, σόου και σούσι στα γενέθλια του Πάρη Κασιδόκωστα

Έκλεισε τα 32 του χρόνια και αποφάσισε αυτή τη φορά να τα γιορτάσει με έναν πιο ξεχωριστό τρόπο

Mάσκες, σόου και σούσι στα γενέθλια του Πάρη Κασιδόκωστα
Μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο 32ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Grey Warehouse, ο Πάρις Κασιδόκωστας κάλεσε φίλους και γνωστούς για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 32α γενέθλιά του.
 
Στο… μυστικό αυτό πάρτι, οι σερβιτόροι ντυμένοι σκλάβοι σέρβιραν κοκτέιλ και σαμπάνια, οι χορεύτριες από το εξωτερικό χόρευαν γυμνές, ανά 20 λεπτά ανάμεσα στον κόσμο, ενώ όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες στο πρόσωπό τους, κάνοντας ακόμα πιο ξεχωριστό το πάρτι του γιου της Μαριάννας Λάτση.

Η πρόσκληση είχε σταλεί στους καλεσμένους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.
Κλείσιμο

Κάθε καλεσμένος κατά την είσοδό του έκανε δύο «κινήσεις»: άφηνε το κινητό του στην είσοδο – απαγορεύονταν οι φωτογραφίες – και έπαιρνε και από μια μάσκα.



 
Στην ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη βρισκόταν από νωρίς και η μητέρα του Κασιδόκωστα και οικοδέσποινα της εκδήλωσης Μαριάννα Λάτση.
 
Το «παρών» έδωσαν πρόσωπα από την πολιτική ηγεσία της χώρας, με τον Ηλία Ψινάκη να κλέβει την παράσταση, μιας και κάποια στιγμή πάνω στο κέφι έσερνε δύο σερβιτόρους-σκλάβους.

Επεισοδιακή ήταν και η είσοδός του στο πάρτι: με διάθεση χιούμορ (είναι γνωστό και το extreme του χαρακτήρα) ο Δήμαρχος Μαρθώνα έφτασε στο πάρτι, έχοντας τοποθετήσει στο επίμαχο σημείο του κορμιού του – πάνω από τα ρούχα του - ένα μεγάλο μόριο.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών ήταν η Ελλη Στάη, η Ελμίνα Κοπελούζου, η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Ανδρέας Κουρής (πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του Mad), ο Τάκης Ζαχαράτος και οι Μέλισσες.
 
Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς έκανε η Χριστίνα Κολέτσα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram – είναι και οι μόνες φωτογραφίες από τη βραδιά που έχουν «διαρρεύσει». Στις εν λόγω φωτογραφίες, η νεαρή τραγουδίστρια ποζάρει με τον Γρηγόρη Μάλλιο, προσωπικό προπονητή κικ μπόξινγκ του Πάρη Κασιδόκωστα και την αδερφή του, Ελένη.

Θέμα του πάρτι ήταν οι «50 αποχρώσεις του γκρι» τις οποίες μάλιστα η Χριστίνα Κολέτσα στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο τις χαρακτήρισε – έχοντας ήδη ζήσει από κοντά – όλα όσα έγιναν στο πάρτι… 250!

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της βραδιά ήταν μια νεαρή κοπέλα που όλο το βράδυ στεκόταν στο sushi bar γυμνή καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με κομμάτια sushi σαν άλλη Samantha από το Sex and the city…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης