(Ξανα)γύρισαν τραπέζια στον Ρέμο

(Ξανα)γύρισαν τραπέζια στον Ρέμο

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε τα κλάματα τραγουδώντας Αντώνη Βαρδή

(Ξανα)γύρισαν τραπέζια στον Ρέμο
Με τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη, το σχήμα δηλαδή που έκανε πρεμιέρα πριν από 15 ημέρες στον Διογένη θα κάνει Χριστούγεννα το τηλεοπτικό κοινό.


 
Κλείσιμο
Οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στο γύρισμα που έκαναν για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας», χαρίζοντας στους παρευρισκομένους – και στους τηλεθεατές σε περίπου μια εβδομάδα – μεγάλες επιτυχίες τους και άπλετο κέφι!


 
Ανάμεσα στους διάσημους που κάθισαν στις καρέκλες και απόλαυσαν live τους τρεις καλλιτέχνες ήταν η Ζέτα Δούκα, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Κώστας Βουτσάς, η Λάουρα Νάργες, η Ελένη Καστάνη, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Μπίλης Χατζηαντωνίου, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Στεφανία Ρίζου και πολλοί άλλοι.

Με το χορό του «γέμισε» τη βραδιά και ο χορευτικός όμιλος Τρικάλων.

Στο γύρισμα, όμως, που είχε διάρκεια περίπου 4 ώρες (ξεκίνησε γύρω στις 7 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ), ο Αντώνης Ρέμος έγινε θεατής σε ένα έργο που είχε ξαναδεί και στην φετινή του πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται: ένας εκ των καλεσμένων, ο Μπίλης Χατζηαντωνίου – τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην πολύ επιτυχημένη σειρά Singles, όπου υποδυόταν τον Μπίλλυ – έφερε ξανά τα πάνω – κάτω, αναποδογυρίζοντας το τραπέζι που ήταν τοποθετημένο στο κέντρο της… «πίστας».

 


Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύσει το protothema.gr, εκτός από τραπέζι, αυτή τη φορά οι καλεσμένοι της βραδιάς πέταξαν χαρτοπετσέτες, αλλά και πιάτα, ποτήρια και όλα τα παρελκόμενα.
 
Όσο για τον Αντώνη Ρέμο; Αυτή τη φορά δεν έκανε κάποιο σχόλιο, απλά χαμογέλασε, ενώ λίγο αργότερα αναποδογύρισε και ο ίδιος το αναλόγιο που είχε μπροστά του!

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν και τα δάκρυα της Μελίνας Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το κομμάτι «Ροζ μπαλάντα» του Αντώνη Βαρδή. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η Μελίνα Ασλανίδου δακρύζει για τον μουσικοσυνθέτη που έφυγε πριν από μερικούς μήνες από τη ζωή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης