Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν κάνω κολλητή παρέα με τη Φαίη Σκορδά

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν κάνω κολλητή παρέα με τη Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση που έχουν σήμερα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν κάνω κολλητή παρέα με τη Φαίη Σκορδά
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της «Όλα για λίγο παράδεισο».

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Φαίη Σκορδά.

Οι δύο κυρίες διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις για πολλά χρόνια ωστόσο από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας η μετεγγραφή του ζευγαριού στον ΑΝΤ1 δημοσιεύματα που μιλούσαν για ρήξη στην σχέση τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Κλείσιμο
Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στην πρωινή ζώνη του ίδιου καναλιού όμως κατά την διάρκεια της σεζόν την αντικατέστησε ο Θανάσης Πάτρας προκειμένου να γεννήσει. Την επόμενη σεζόν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβαν τα ηνία της ζώνης.

«Με τη Φαίη μιλάω κυρίως, αυτή είναι η φίλη μου. Είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε κολλητή παρέα, δεν μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, υπάρχει όμως μια αγάπη και κοινές εμπειρίες και αναμνήσεις. Είμαι δίπλα της στις σημαντικές στιγμές. Από κει και πέρα με τις υποχρεώσεις και τα παιδιά δεν προλαβαίνουμε να δούμε τον άνθρωπο μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την σχέση που έχει σήμερα με τη Φαίη Σκορδά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης