Μετά τον Λάτσιο και ο Λιάγκας κατά του «Rising Star»

Μετά τον Λάτσιο και ο Λιάγκας κατά του «Rising Star»

«Οπουδήποτε έχει παίξει το Rising Star απέναντι στο The Voice έχει καταβαραθρωθεί», λέει ο παρουσιαστής

Μετά τον Λάτσιο και ο Λιάγκας κατά του «Rising Star»
Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» πέταξε τα «καρφάκια» του ο Γιώργος Λιάγκας για το αντίπαλον δέος του «The Voice», το «Rising Star».

O παρουσιαστής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου για την Ζέτα Μακρυπούλια και το νέο τραγουδιστικό σόου που θα παρουσιάσει στο Mega είπε: «Αυτό που είπε για τη Ζέτα είναι καλό. Τι σου λέει; Ότι στα μεγάλα project, όπως το Voice και το Dancing, ο παρουσιαστής παίζει ελάσσονα ρόλο. Σημασία έχει το concept. Και τι είπε ακόμα; Ότι η Ζέτα δεν ήταν στο τιμόνι του «Just The 2 Of Us» που απέτυχε πέρσι. Γιατί τι ήταν; Μια αποτυχία ήταν. Σε ένα Mega Channel έκανε 18%. Μέγιστη αποτυχία ήταν! Η Ζέτα δεν το καρπώθηκε αυτό και διασώθηκε. Η παραγωγή το επωμίστηκε αυτό».

Ακόμη τόνισε για το νέο σόου που πρόκειται να προβληθεί μέσα στο 2015: «Να σας πω ότι οπουδήποτε έχει παίξει το Rising Star απέναντι στο The Voice έχει καταβαραθρωθεί. Σε όποια χώρα κι αν παίχτηκε».
 
Κλείσιμο
Τέλος ξεκαθάρισε γιατί δεν θα προβληθεί τελικά το «The Voice Kids» όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

«Το The Voice Kids δεν θα γίνει, για λόγους ηθικής. Έγινε μια μεγάλη κουβέντα και τα στελέχη αποφάσισαν να αναβληθεί δια παντός. Ο σταθμός δεν ήθελε να εκθέσει παιδάκια σε όλη την τρέλα που θα έρθει μετά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης