9 1/2 εβδομάδες... αλλιώς για την κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ!

9 1/2 εβδομάδες... αλλιώς για την κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ!

Άιρλαντ Μπάλντουϊν – Έιντζελ Χέιζ: ακόμα ένα «καυτό» ζευγάρι στο Χόλιγουντ που απασχολεί ταμπλόιντ, παπαράτσι και τα κουτσομπολιά των κοσμικών κύκλων – Απαντούν στις φήμες για χωρισμό τους με φωτογραφίες τους και με αναρτήσεις στα social media...

9 1/2 εβδομάδες... αλλιώς για την κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ!
“Η Ireland Baldwin είναι στο κρεβάτι μου”. Με την ανάρτηση αυτή, συνοδευόμενη και από “πιπεράτες” φωτογραφίες η διάσημη – στις ΗΠΑ – ράπερ Angel Haze προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από την αγαπημένη της. Οι ταμπλόιντ, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και οι κοσμικές στήλες των αμερικανικών sites παίρνουν ξανά “φωτιά”; το νέο “καυτό” ζευγάρι του Χόλιγουντ είναι ακόμα μαζί. Από τον Απρίλιο, όταν οι δύο νεαρέςς, η 23χρονη Angel και η 18χρονη Ireland, παραδέχθηκαν πως είναι ζευγάρι και δήλωσαν δημοσίως πολύ ερωτευμένες, αποτελούν το νέο “αγαπημένο” θέμα των μίντια.

Μόλις τον περασμένο μήνα όμως, το ζευγάρι έδειξε να περνάει μια κρίση, με την ανταλλαγή πικρόχολων και ενίοτε διφορούμενων σχολίων μέσω Twitter. Τότε αρκετοί έσπευσαν να μιλήσουν για πρόωρο χωρισμό, πλην όμως η συνέχεια τους διέψευσε. Η ίδια η Angel μάλιστα κατηγόρησε τον Τύπο για το θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από τη σχέση της με την Ireland, λέγοντας πως οι ΗΠΑ δεν είναι ακόμα έτοιμες να δεχθούν ένα διαφυλετικό ομοφυλόφιλο ζευγάρι!

Αυτό θεωρήθηκε ως απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν, παράλληλα με αυτές περί δήθεν χωρισμού της από την Ireland, σύμφωνα με τις οποίες η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπόλντουιν επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, διάσημου σέρφερ, Slater Trout. Σε αυτές τις φήμες απάντησε και η ίδια η Ireland, λέγοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό της Angel και πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ελέγχει την προσωπική ζωή του άλλου!
Κλείσιμο























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης