J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το 9ο live του show;

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το 9ο live του show;

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Courtney Parker έμειναν just the 2 of them...

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το 9ο live του show;
Η αποχώρηση του 9ου live έκρυβε εκπλήξεις. Ανάμεσα στον Ιβάν Σβιτάιλο και την Έλενα Τσαγκρινού και τον Μίνωα Θεοχάρη με την CourtneyParke αποχώρησε το δεύτερο ζευγάρι.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε ως εδώ. Θα θελα να πω όμως κάτι πιο σημαντικό. Είμαι ένα παιδί που στα παιδικά μου χρόνια δέχτηκα πολλή ψυχολογική βία και είναι πολύ για εμένα ότι έφτασα εδώ και θέλω να αφιερώσω όλο αυτό σε όλα αυτά τα παιδιά», ενώ από την πλευρά της η CourtneyParkerθέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τους στήριξαν.

«Είσαι πολύ μεγάλο ταλέντο Μίνωα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και μπράβο σου για το θάρρος να πεις όλα αυτά για το bullying», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ η Ρούλα Κορομηλά επεσήμανε «Εγώ γνώρισα ένα παιδί με τεράστιο ταλέντο. Και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα».

Τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης, απευθυνόμενος στον ηθοποιό, παραδέχτηκε ότι όλα αυτά που είπε ήταν πολύ σημαντικά και ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει παλέψει με τις δυσκολίες και πιθανότατα η αγάπη και η προσοχή να οφείλεται σε όλα αυτά που έχεις ζήσει».

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης