Κωστόπουλος για Μελέτη: Δεν πιστεύω ότι δεν την αφορά η τηλεθέαση

Κωστόπουλος για Μελέτη: Δεν πιστεύω ότι δεν την αφορά η τηλεθέαση

«Η Ελεονώρα μπήκε πιτσιρίκα στην τηλεόραση και τώρα είναι πιο ώριμη», είπε ο παρουσιαστής

Κωστόπουλος για Μελέτη: Δεν πιστεύω ότι δεν την αφορά η τηλεθέαση
Τη συνέντευξη που έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και συγκεκριμένα τις δηλώσεις της σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη σκέψη της να απέχει από την τηλεοπτική πραγματικότητα σχολίασε το πρωί της Τετάρτης ο Πέτρος Κωστόπουλος.
 
«Η Ελεονώρα μπήκε πιτσιρίκα στην τηλεόραση και τώρα είναι πιο ώριμη. Έχει δείξει δυσφορία πολλές φορές φέτος για τη θεματολογία της εκπομπής της, που είναι κουτσομπολίστικη, "μεσημεριανή" και πολλές φορές πιο αιχμηρή. Τη βγάζει τη δυσφορία αυτή και αυτό που λέει "να κάτσω σπίτι μου" είναι και καλό», σχολίασε αρχικά για την παρουσιάστρια του Star.

Αναφερόμενος στα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τα νούμερα τηλεθέασης, ότι δηλαδή είναι κάτι με το οποίο δεν έχει εμμονή, ο παρουσιαστής του Πρωινό μου είπε: «Εγώ δεν την πιστεύω. Ξέρεις γιατί; Γιατί σε κάθε εκπομπή το πρώτο πράγμα που συζητάνε και ρωτάνε είναι "πώς πήγαμε χθες;". Μπορείς να πεις ότι δεν την επηρεάζουν, όχι ότι δεν τα κοιτάει».
 
Κλείσιμο
Το δικό της σχόλιο έκανε και η Τζένη Μπαλατσινού: «Και να μην την είχε κουράσει αυτό, θα έπρεπε να κάνει μια αλλαγή στο image της. Δηλαδή, αρκετά το υπηρέτησε αυτό θα μπορούσε να κάνει μια αλλαγή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης