Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η καταγωγή της και ο ρατσισμός που δέχθηκε

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η καταγωγή της και ο ρατσισμός που δέχθηκε

Μετά την αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα πως πήγαινε στο σχολείο με μεταχειρισμένα ρούχα, ακόμη μία τραγουδίστρια εξομολογείται τις δυσκολίες των παιδικών της χρόνων.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η καταγωγή της και ο ρατσισμός που δέχθηκε
«Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, ούτε υπήρξα καλομαθημένη. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα πολύ. Ήμουν όμως, πάντα περήφανη γιατί οι γονείς μου δούλευαν σε δυο δουλειές για να τα βγάζουμε πέρα. Μπορεί να μη μου αφιέρωναν το χρόνο που ήθελα σαν παιδί, αλλά έμαθα μέσα από αυτό να πατάω κι εγώ στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη από πολύ μικρή...», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ» η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 Ακόμη τόνισε πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και εξομολογήθηκε: «Υπήρχαν δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την έλλειψη οικονομικής άνεσης, όπως το ότι αναγκαζόμουν να φοράω μεταχειρισμένα ρούχα, αλλά αυτές δεν με ενοχλούσαν καθόλου. Αυτό που με πλήγωνε ήταν ο ρατσισμός με τον οποίο με αντιμετώπιζαν στο σχολείο...

Είχε ως αφετηρία την εμφάνισή μου από τα ρούχα μου, την δυσχερή οικονομική μου θέση, αλλά και την καταγωγή μου. Επειδή εγώ γεννήθηκα στο Καζακστάν -από Έλληνες όμως γονείς- δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν ήμουν ούτε Καζάκα, ούτε Ρωσίδα, απλά παιδί μεταναστών...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης