Χριστούγεννα: Μια «μαγική» παράσταση για μικρούς και μεγάλους

Χριστούγεννα: Μια «μαγική» παράσταση για μικρούς και μεγάλους

Ο ταχυδακτυλουργός Magic Tolto  είναι ένας ηθοποιός που παίζει το "μάγο"- Το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου στο ΔΑΙΣ (Μαρούσι)

Χριστούγεννα: Μια «μαγική» παράσταση για μικρούς και μεγάλους
       Φέτος τα Χριστούγεννα είναι μωβ!  Με αφορμή τη πιο μαγική γιορτή, ο Magic Tolto παρουσιάζει μία 2ωρη παράσταση για όλους όσους πιστεύουν στη "μαγεία" που κρύβεται πίσω από ένα χαμόγελο, δηλαδή για μικρούς αλλά και μεγάλους που θέλουν μια μικρή ανάσα.

       Ο ταχυδακτυλουργός Tolto  είναι ένας ηθοποιός που παίζει το μάγο. Με όχημα τη κωμωδία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο μαγικό! Εμφανίσεις,εξαφανίσεις,απίστευτες προβλέψεις,ατελείωτες στιγμές γέλιου και έκπληξης σε μία και μόνο παράσταση που δε πρέπει να χάσετε. Ο Tolto είναι αρκετά πονηρός και στην παράσταση πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοικτά...ποτέ δε ξέρεις τι σε περιμένει!

         Η επιλογή μουσικής από τον ίδιο και φυσικά τη βοήθεια των παιδιών και όχι μόνο θα παρακολουθήσετε μοναδικές εμφανίσεις και εξαφανίσεις! Ίσως και να τον δείτε να αιωρείται!

        Ετοιμαστείτε για μία παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Στο κλειστό γήπεδο ΔΑΙΣ οδός Μεσογείων 151 στο Μαρούσι (Εκπαιδευτήρια Δούκα) στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Δείτε στην αφίσσα της παράστασης που μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για τα παιδιά και εσάς
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης