Κέρκυρα: Ξήλωναν μπαταρίες από εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών

Κέρκυρα: Ξήλωναν μπαταρίες από εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών

Ζευγάρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας την Παρασκευή, ένα 24ωρο αφότου είχαν αρπάξει 37 μπαταρίες συνολικής αξίας 5.500 ευρώ από εγκαταστάσεις εταιρείας

Κέρκυρα: Ξήλωναν μπαταρίες από εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών
Ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων συνελήφθη και αναζητούνται δυο συνεργοί τους, ένας από τους οποίους ανήλικος, ως μέλη σπείρας που λεηλατούσαν τις εγκαταστάσεις συγκεκριμένης εταιρείας τηλεπικοινωνιών σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.

Ο 30χρονος και η 21χρονη συνεργός του εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας την Παρασκευή, ένα 24ωρο αφ’ ότου είχαν αρπάξει 37 μπαταρίες συνολικής αξίας 5.500 ευρώ από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην περιοχή του Σκριπερού, μαζί με έναν 17χρονο και έναν 33χρονο οι οποίοι δεν βρέθηκαν για να συλληφθούν.

Η τετραμελής ομάδα είχε «χτυπήσει» και τις εγκαταστάσεις της ίδιας εταιρείας στην περιοχή των Αγίων Δούλων στο διάστημα μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου και είχαν ξηλώσει άλλες οκτώ μπαταρίες αξίας 3.500 ευρώ. Τα περισσότερα από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην περιφραγμένη υπαίθρια μάντρα ανακύκλωσης ενός 36χρονου και επιστράφηκαν σε υπάλληλο της εταιρείας.

Κλείσιμο
Σε βάρος του ιδιοκτήτη της μάντρας, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, στον οποίο οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, όπως και οι αναζητούμενοι συνεργοί τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης