Έβρος: Θα πλημμύριζε την αγορά με έναν πάνω από έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα

Έβρος: Θα πλημμύριζε την αγορά με έναν πάνω από έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα

Ο 51χρονος δράστης εντοπίστηκε στην παλιά  εθνική οδό Αλέξανδρούπολης - Κομοτηνής - Στο όχημά του βρέθηκαν 1.094 κιλά όστρακα του είδους αχιβάδα και 81 κιλά όστρακα του είδους κυδώνι 

Έβρος: Θα πλημμύριζε την αγορά με έναν πάνω από έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα
Μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους, κατά παράβαση όλων των υγειονομικών κανονισμών, μετέφερε ένας 54χρονος Έλληνας 79 σάκους με οστρακοειδή που η αλίευση τους απαγορεύεται και ήταν ακατάλληλα για κατανάλωση.

Ο δράστης εντοπίστηκε στην παλιά  εθνική οδό Αλέξανδρούπολης- Κομοτηνής και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού. Στο όχημά του, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν 1.094 κιλά όστρακα του είδους αχιβάδα και 81 κιλά όστρακα του είδους κυδώνι τα περισσότερα από τα οποία είχαν μέγεθος μικρότερο του επιτρεπόμενου.

Τα όστρακα κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου που τα εξέτασε και θα καταστραφούν. Ο 54χρονος, που δεν διέθετε ούτε καν... δίπλωμα οδήγησης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Αλεξανδρούπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη κατοχή και μεταφορά οστράκων με σκοπό την πώληση και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης