Αγρίνιο: Ανήλικοι έκλεψαν εκατοντάδες πλακάκια

Αγρίνιο: Ανήλικοι έκλεψαν εκατοντάδες πλακάκια

Οι ηλικίας 16 και 17 χρόνων δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και τράπηκαν σε φυγή

Αγρίνιο: Ανήλικοι έκλεψαν εκατοντάδες πλακάκια
«Ντου» στον υπαίθριο περιφραγμένο χώρο ενός 64χρονου όπου ήταν αποθηκευμένα διάφορα είδη υγιεινής, επί της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο Αγρίνιο, έκαναν δυο ανήλικοι και άρχισαν να φορτώνουν εκατοντάδες υλικά στο φορτηγό της 20χρονης αδελφής του ενός!

Ωστόσο, οι ηλικίας 16 και 17 χρόνων δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και τράπηκαν σε φυγή πεζή, εγκαταλείποντας το φορτηγό στο οποίο είχαν ήδη φορτώσει 800 πλακάκια και κόλλες επικόλλησης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ! Όμως, από την στιγμή που εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια του οχήματος, ήταν επόμενο να ταυτοποιηθούν ο 17χρονος που το χρησιμοποίησε και ο 16χρονος συνεργός του.

Και οι δυο συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, μαζί με την 33χρονη μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Οι δυο νεαροί αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης