Εξιχνιάστηκε διάρρηξη προ τετραετίας στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη προ τετραετίας στην Άρτα

Το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας αξιοποίησε τα ευρήματα και ταυτοποίησε έναν από τους δράστες

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη προ τετραετίας στην Άρτα
Σε δυο εβδομάδες θα συμπληρώνονταν τέσσερα χρόνια από τότε που έκαναν φτερά τα κοσμήματα μιας οικογένειας, μετά από διάρρηξη που είχε γίνει στο διαμέρισμά της στην Άρτα μόλις τα μέλη της έφυγαν για τις δουλειές τους, στις 7 Απριλίου του 2014.

Παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε,
το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας αξιοποίησε τα ευρήματα και ταυτοποίησε έναν από τους δράστες
. Πρόκειται για έναν 27χρονο Γεωργιανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες.

Κλείσιμο
*** Ένα σπίτι και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο διέρρηξε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου αντίστοιχα ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και ένα μοτοποδήλατο. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο, το δίκυκλο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη στη Μυτιλήνη ένας 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος άρπαξε ένα κινητό αξίας 300 ευρώ από το αυτοκίνητο ενός 28χρονου που το είχε αφήσει ανασφάλιστο. Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, που προσήχθη στην Ασφάλεια η οποία διενεργεί προανάκριση και από εκεί παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

*** Δύο αυτοκίνητα παραβίασαν μέσα σε λίγα λεπτά τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σπάρτη δυο Έλληνες, ένας 41χρονος και ένας 42χρονος, οι οποίοι έκλεψαν χρήματα και ένα κινητό. Όμως, συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης