Κοζάνη: Παρέλαβε στα σύνορα τέσσερις σάκους με 56 κιλά χασίς

Κοζάνη: Παρέλαβε στα σύνορα τέσσερις σάκους με 56 κιλά χασίς

Σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος βρήκαν τους σάκους που περιείχαν 71 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Κοζάνη: Παρέλαβε στα σύνορα τέσσερις σάκους με 56 κιλά χασίς
Το μοναχικό ταξίδι ενός 34χρονου Έλληνα από κάποιο αφύλακτο σημείο των συνόρων με την Αλβανία, όπου παρέλαβε από τους «βαρόνους» των ναρκωτικών τέσσερα σακ βουαγιάζ γεμάτα χασίς, πήρε τέλος όταν έφτασε σε μια περιοχή της Κοζάνης όπου συνελήφθη από τους Έλληνες αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την επικείμενη απόπειρα εισαγωγής φορτίου χασίς και είχαν οργανώσει επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος. Το ακινητοποίησαν και βρήκαν στο εσωτερικό του τους σάκους που περιείχαν 71 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 55 κιλών και 770 γραμμαρίων.

Ο μεταφορέας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του μαζί με ένα κινητό και δυο κάρτες SIM, για τις οποίες υποβλήθηκε αίτημα άρσης απορρήτου επικοινωνιών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης