Ξάνθη: Διαρρήκτες με κλεμμένο ΙΧ πάλεψαν με αστυνομικούς

Ξάνθη: Διαρρήκτες με κλεμμένο ΙΧ πάλεψαν με αστυνομικούς

Αστυνομικοί τους καταδίωξαν και οι δράστες παράτησαν σε αγροτική περιοχή, προσπαθώντας να διαφύγουν τρέχοντας - Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν

Ξάνθη: Διαρρήκτες με κλεμμένο ΙΧ πάλεψαν με αστυνομικούς
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη δυο επίδοξων διαρρηκτών στην Ξάνθη. Οι δράστες, ένας από τους οποίους είναι και φυγόποινος, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, διέφυγαν αρχικά με κλεμμένο αυτοκίνητο, στη συνέχεια καταδιώχθηκαν πεζή και πάλεψαν για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο Έλληνες ηλικίας 34 και 28 χρόνων αποπειράθηκαν να τρυπώσουν στην αυλή ενός σπιτιού στο Σέλερο Ξάνθης, αλλά αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και επιχείρησαν να διαφύγουν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν κλέψει νωρίτερα από την πόλη της Ξάνθης. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, το εγκατέλειψαν σε μια αγροτική περιοχή και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας.

Όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους φτάσουν και να τους ακινητοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκαν σθεναρά. Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι δύο δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές. Στη συνέχεια, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής και αντίσταση με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Κλείσιμο

*** Ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα διέρρηξε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος άρπαξε από το ταμείο203 ευρώ και ένα κινητό που βρήκε στο εσωτερικό του γραφείου. Όμως, την στιγμή που έβγαινε από το πρακτορείο, βρέθηκε μπροστά σε αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και του πέρασαν χειροπέδες. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης