Έτρεχαν και δεν έφταναν οι πυροσβέστες στην Κρήτη!

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι πυροσβέστες στην Κρήτη!

Μπαράζ πυρκαγιών αλλά και επιχειρήσεις διάσωσης από τη μια άκρη του νησιού ως την άλλη

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι πυροσβέστες στην Κρήτη!
Ιδιαίτερα δύσκολο αποδείχθηκε το Σαββατοκύριακο για τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Κρήτης, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το ένα περιστατικό μετά το άλλο, τα περισσότερα ιδιαίτερα δύσκολα.

Η τελευταία κλήση που δέχθηκαν οι πυροσβεστικής δυνάμεις αφορούσε φωτιά που εκδηλώθηκε σε σιλό στο Πέραμα Ρεθύμνου. Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα, προσπαθώντας να περιορίσουν τις φλόγες. Συναγερμός σήμανε επίσης και για συναδέλφους τους στο Λασίθι, λόγω πυρκαγιάς σε δύσβατη περιοχή Κατσιδόνι Σητείας.

Παράλληλα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις των Χανίων κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε σε φιάλες προπανίου, στο χωριό Άγιος Παύλος κοντά στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνου.

Κλείσιμο
Τη συνδρομή της Υπηρεσίας ζήτησε και ομάδα περιπατητών που έχασε τον προσανατολισμό της στο φαράγγι Δικτάμου, στην περιοχή των Κεραμειών, στα Χανιά! Τους περιπατητές εντόπισαν τελικά πυροσβέστες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, δίνοντας τέλος στην περιπέτειά τους.

Νωρίτερα οι πυροσβέστες κλήθηκαν να κατασβέσουν πυρκαγιές σε αποθήκη στο Κοντομαρί αλλά και σε δασική έκταση στον Πρασσέ του Δήμου Πλατανιά. 

Πηγή: cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης