Θεσσαλονίκη: Μόλις πάρκαρε τον έπιασαν με σχεδόν ένα κιλό χασίς

Θεσσαλονίκη: Μόλις πάρκαρε τον έπιασαν με σχεδόν ένα κιλό χασίς

Οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν, του έστησαν «καραούλι» και τον περίμεναν να επιστρέψει

Θεσσαλονίκη: Μόλις πάρκαρε τον έπιασαν με σχεδόν ένα κιλό χασίς
Από τη Βέροια ακολουθούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τα ίχνη ενός νεαρού που διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς, τόσο στην Ημαθία όσο και στην Θεσσαλονίκη,σε περιοχή της οποίας βρίσκεται η κατοικία του. Εκεί έστησαν «καραούλι» και περίμεναν να επιστρέψει.

Μόλις ο 23χρονος Έλληνας πάρκαρε το αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν μπροστά του και του πέρασαν χειροπέδες. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και το σπίτι του, ανακάλυψαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 901 γραμμαρίων, αλλά και 1.790 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο. 

*** Μπλόκο στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Γοργόμυλου Πρέβεζας, έστησαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 33χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Αλβανός, το ερεύνησαν και βρήκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πέντε τσιγαριλίκια. Οι επιβάτες συνελήφθησαν και σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 47,4 γραμμαρίων. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας τους απήγγειλε κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Στον Τύρναβο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας ένας 74χρονος μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, όπου βρέθηκε αποξηραμένη κάνναβη βάρους 59,6 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο «παππούς του χασίς» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης