Πορτοφολάδες χτυπούσαν σε Ιεράπετρα και Μεσσήνη

Πορτοφολάδες χτυπούσαν σε Ιεράπετρα και Μεσσήνη

Η αστυνομία δεν άφησε έναν Ρουμάνο πορτοφολά να χαρεί την... επιτυχία του – Στη Μεσσήνη, μια τσιγκάνα φλέρταρε το θύμα της με σκοπό να το κλέψει

Πορτοφολάδες χτυπούσαν σε Ιεράπετρα και Μεσσήνη
Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν άφησε ένα Ρουμάνο πορτοφολά να χαρεί τις… επιτυχίες του στην Ιεράπετρα! Λίγα λεπτά αφ’ ότου ξάφρισε δύο Έλληνες αρπάζοντάς τους χρήματα και ένα κινητό, τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του 54χρονου αλλοδαπού βρέθηκε μόνο το κινητό το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, όχι όμως το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει από το δεύτερο θύμα και εκτιμάται ότι το παρέδωσε σε άγνωστο συνεργό του. Η προανάκριση συνεχίζεται από τους άνδρες της Ασφαλείας, ενώ ο 54χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Δήθεν με… ερωτική πρόθεση «πλεύρισε» έναν άνδρα στη Μεσσήνη μια νεαρή τσιγγάνα και τον απασχόλησε, καταφέρνοντας να αρπάξει 350 ευρώ από την τσέπη του. Η 22χρονη δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί τοπικού τμήματος την ταυτοποίησαν. Όμως, δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης