Στην φυλακή καταδικασμένος φοροφυγάς

Στην φυλακή καταδικασμένος φοροφυγάς

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών

Στην φυλακή καταδικασμένος φοροφυγάς
Αστυνομικοί της Ασφαλείας πέρασαν χειροπέδες σε έναν 62χρονο Έλληνα στον οποίο έκαναν έλεγχο στην Πάτρα, όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έδωσε εντολή να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 61χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Πατρών και Δύμης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για απειλή, εξύβριση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών.

Σε περιοχή της Πιερίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίου – Ολύμπου ένας 50χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης