Ανήλικος συνελήφθη ενώ διακινούσε χασίς στην Κοζάνη

Ανήλικος συνελήφθη ενώ διακινούσε χασίς στην Κοζάνη

Πάνω του ο 17χρονος Έλληνας είχε μια συσκευασία με 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν

Ανήλικος συνελήφθη ενώ διακινούσε χασίς στην Κοζάνη
Οι κινήσεις ενός ανήλικου αγοριού τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου φάνηκαν ύποπτες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν περιπολίες στην Κοζάνη και το σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο, με αποτέλεσμα να το βρουν «φορτωμένο» με χασίς!

Πάνω του ο 17χρονος Έλληνας είχε μια συσκευασία με 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν και προσήχθη στην Ασφάλεια για να γίνει προανάκριση και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης μαζί με τους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Λίγο… απ’ όλα τα ναρκωτικά, αλλά και λαθραίο καπνό και έναν σουγιά, είχε ένας 32χρονος Έλληνας που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας! Πάνω του και στο σπίτι του, βρέθηκαν 3,3 γραμμάρια ηρωίνης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,2 γραμμαρίων, 30 ναρκωτικά χάπια και κάποια ακόμη διαλυμένα σε σκόνη, καθώς και ένα κιλό και 94 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. 

Κλείσιμο
Ακόμη, κατασχέθηκαν ο σουγιάς και 473,35 ευρώ που ερευνάται αν προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών, για την οποία ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη με τις πρόσθετες κατηγορίες της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα και της παράνομης οπλοκατοχής.

Έφοδο στο σπίτι ενός 56χρονου σε περιοχή του Ηρακλείου έκαναν άνδρες του Τ.Α.Ε. για να κάνουν έρευνα και ανακάλυψαν έξι συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 92,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης