Η τρίτη διάρρηξη σε μαγαζί της Πάτρας ήταν η φαρμακερή

Η τρίτη διάρρηξη σε μαγαζί της Πάτρας ήταν η φαρμακερή

Ο δράστης ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης

Η τρίτη διάρρηξη σε μαγαζί της Πάτρας ήταν η φαρμακερή
Απρόσεκτος αποδείχθηκε στην τρίτη του «δουλειά» ένας 41χρονος Έλληνας που αποπειράθηκε να διαρρήξει το κατάστημα με είδη οικιακού εξοπλισμού ενός 42χρονου στην Πάτρα, καθώς ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης!

Ο δράστης παρελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ανέλαβαν την προανάκριση και σύντομα διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει άλλες δύο διαρρήξεις. Συγκεκριμένα, την παραμονή των Χριστουγέννων είχε εισβάλει στα γραφεία μιας εταιρεία μεταφορών στο κέντρο της Πάτρας και το περασμένο Σάββατο σε μια καφετέρια. Και από τα δύο άρπαξε συνολικά 100 ευρώ, ενώ «σήκωσε» και μια τηλεόραση. Ο 41χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για κλοπές και ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.

*** Ατζαμής ήταν και ένας νεαρός Πακιστανός, ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει την κατοικία μιας 48χρονης γυναίκας στη Ρόδο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ο θόρυβος που έκανε αναστάτωσε τους περίοικους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου, οι οποίοι έπιασαν στα πράσα τον 31χρονο αλλοδαπό και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενο για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης