Οι πτώσεις δέντρων έφεραν διακοπές ρεύματος σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Οι πτώσεις δέντρων έφεραν διακοπές ρεύματος σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τοπικά βλάβες σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως από πτώση δέντρων στα καλώδια

Οι πτώσεις δέντρων έφεραν διακοπές ρεύματος σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Χωρίς ρεύμα έχει μείνει από το πρωί περιοχή του Γέρακα, Αττικής, λόγω βλάβης σε γραμμή μέσης τάσης που αποκαθίσταται αυτήν την ώρα από συνεργεία του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον ΔΕΔΔΗΕ οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει τοπικά βλάβες σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως από πτώση δέντρων στα καλώδια, οι οποίες επίσης αποκαθίστανται από τεχνικούς του Διαχειριστή.

Διακοπή ηλεκτροδρότησης σημειώθηκε και σε κομμάτι του κέντρου της Θεσσαλονίκης, το οποίο έμεινε χωρίς ρεύμα από τις 10 το πρωί μέχρι τις έντεκα, εξαιτίας βλάβης σε γραμμή μέσης τάσης στον υποσταθμό Αγίου Δημητρίου.

Κλείσιμο
Από τη βλάβη, ο εντοπισμός και η αποκατάσταση της οποίας απαίτησαν περίπου μία ώρα, είχε επηρεαστεί με αυξομειώσεις τάσης ή/και διακοπές ρεύματος η περιοχή της πόλης, όπου βρίσκονται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Από τα ξημερώματα, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αποκαθιστούν βλάβες που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας μεταξύ άλλων πτώσης δέντρων. Πάντως, πρόβλημα με διακοπές ηλεκτροδρότησης εξακολουθεί να υφίσταται σε μέρος της περιοχής που εκτείνεται από τον Φοίνικα μέχρι τη Θέρμη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Από τα μεσάνυχτα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για εννέα κοπές δέντρων και σε οκτώ περιπτώσεις για απομάκρυνση αντικειμένων, όπως τέντες ή πινακίδες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης