Στέλιος Παππάς: Εμείς μεταφέραμε δωρεάν τους άνεργους, οι προηγούμενοι ζητούσαν λεφτά

Στέλιος Παππάς: Εμείς μεταφέραμε δωρεάν τους άνεργους, οι προηγούμενοι ζητούσαν λεφτά

«Ζητούσαν για το δεύτερο εξάμηνο του 2015, 5.268.000 ευρώ για τη μεταφορά των ανέργων» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ

Στέλιος Παππάς: Εμείς μεταφέραμε δωρεάν τους άνεργους, οι προηγούμενοι ζητούσαν λεφτά
Στους ελέγχους στον ΟΑΣΘ από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι στο διάστημα πριν αναλάβει τα καθήκοντα της η νέα διοίκηση, «έχουν παρατηρηθεί προβλήματα που δημιουργούν σοβαρές υπόνοιες για ευθύνες, και διαχειριστικές και πολιτικές». Πρόσθεσε δε, ότι ορισμένα από αυτά τα προβλήματα, «εκφεύγουν» από την αρμοδιότητα της νέας διοίκησης και αποτελούν αρμοδιότητα άλλων υπηρεσιών του κράτους να τα διερευνήσουν. 

«Με δική μας αναφορά έχει ξεκινήσει η διαδικασία» είπε ο κ. Παππάς, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι προκύπτουν διάφορα ερωτήματα για μια σειρά από θέματα, όπως π.χ. για την τιμή αγοραπωλησίας των μετοχών, τη διαφορά του αριθμού των δρομολογίων για τα ίδια χιλιόμετρα συγκοινωνιακού έργου, ή για τα ταμειακά διαθέσιμα για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων που ήταν μόνο "700 ευρώ". 

Κλείσιμο
«Δεν είμαι εδώ για να συγχωρήσω, είμαι εδώ για να επιτελέσω το έργο το οποίο μου επέβαλε να κάνω η κυβέρνησή μας. Και μου είπε, ότι εδώ πρέπει να εξυγιανθεί αυτός ο φορέας» είπε ο κ. Παππάς και ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Ζητούσαν για το δεύτερο εξάμηνο του 2015, 5.268.000 ευρώ για τη μεταφορά των ανέργων, για το έργο, επειδή την έκαναν δηλαδή… Ρε παιδιά, ποιών ανέργων; Εδώ, τους πλάκωναν στο ξύλο… Τη μεταφορά των ανέργων, δωρεάν, την κάναμε εμείς. Και εκείνοι ζητούσαν για το ένα εξάμηνο πέντε εκατομμύρια, διακόσιες εξηνταοκτώ χιλιάδες από το δημόσιο. Δε θα το χαρακτηρίσω εγώ, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες». 

Απαντώντας σε ερώτηση, για το εάν θα έχει βελτιωθεί η συγκοινωνία στην πόλη μέχρι και την άνοιξη, απάντησε ότι θα υπάρξει μια «σημαντική βελτίωση του αριθμού (των λεωφορείων)», αλλά για να υπάρξει αποτέλεσμα πρέπει να αλλάξει και «η συνολική οδηγητική συμπεριφορά και των πολιτών», αναφέροντας ότι σε πολλές περιπτώσεις σημειώνονται καθυστερήσεις, λόγω γενικότερου κυκλοφοριακού φόρτου. Σημειώνεται πως οι δηλώσεις του κ. Παππά, έγιναν στο περιθώριο εκδήλωσης για τις αστικές συγκοινωνίες, που διοργάνωσε τοπική δημοτική παράταξη στο δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης