Πάτρα: Μαχαίρωσε σερβιτόρο για να εκδικηθεί το ξύλο στον ανιψιό του!

Πάτρα: Μαχαίρωσε σερβιτόρο για να εκδικηθεί το ξύλο στον ανιψιό του!

Στο κλαμπ είχε ξεσπάσει για άγνωστους λόγους συμπλοκή μεταξύ των θαμώνων, ένας από τους οποίους ήταν ανιψιός του 51χρονου και ο θείος αποφάσισε να «καθαρίσει» 

Πάτρα: Μαχαίρωσε σερβιτόρο για να εκδικηθεί το ξύλο στον ανιψιό του!
Στην περιοχή Ζαρουχλέικα εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον δράστη του μαχαιρώματος ενός 26χρονου σερβιτόρου γνωστού κλαμπ της Πάτρας και τον συνέλαβαν. Πρόκειται για έναν 51χρονο, ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον ξυλοδαρμό του ανιψιού του το προηγούμενο βράδυ!

Στο κλαμπ είχε ξεσπάσει για άγνωστους λόγους συμπλοκή μεταξύ των θαμώνων, ένας από τους οποίους ήταν ανιψιός του 51χρονου. Ο θείος αποφάσισε να «καθαρίσει» παίρνοντας εκδίκηση για λογαριασμό του νεαρού και, το βράδυ της Πέμπτης, εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο μαγαζί αναζητώντας τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που έλειπε εκείνη την ώρα. Γρονθοκόπησε έναν σερβιτόρο και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιά και το δεξί πόδι τον 26χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει!

Αμέσως μετά, ο 51χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οδήγησε την Αστυνομία στα ίχνη του δράστη ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης