Διαρρήκτης... με κλεμμένο ποδήλατο

Διαρρήκτης... με κλεμμένο ποδήλατο

Ο 33χρονος δράστης είχε εισβάλει σε έξι σπίτια

Διαρρήκτης... με κλεμμένο ποδήλατο
Υπό το φως του ήλιου διέρρηξε δυο σπίτια στην κοινότητα Ρουπάκι της Ηλείας ένας 33χρονος Έλληνας και τράπηκε σε φυγή με το ποδήλατο που έκλεψε από ένα από αυτά, μεταφέροντας τα κοσμήματα που είχε αρπάξει από το άλλο! Όμως, έφτασε μέχρι τα Καβάσιλα όπου συνελήφθη.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πηνειού που τον εντόπισαν μετά από συντονισμένες αναζητήσεις και συνέλαβαν τον δράστη που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές. Του έκαναν σωματική έρευνα και ερεύνησαν το σπίτι του, όπου κατέσχεσαν διάφορα κοσμήματα τα οποία προέρχονταν από την διάρρηξη του ενός σπιτιού και επιστράφηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και μια μεταλλική βαλλίστρα.

Ωστόσο, στην πορεία της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι, τον τελευταίο μήνα, ο 33χρονος είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές και μια απόπειρα σε σπίτια της κοινότητας Λευκοχώρι Ηλείας και είχε αρπάξει κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 41.600 ευρώ! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης