Νεαροί λήστεψαν Πακιστανούς σε χωριό της Λακωνίας

Νεαροί λήστεψαν Πακιστανούς σε χωριό της Λακωνίας

Οι δράστες ηλικίας 20 και 22 χρόνων επιτέθηκαν ξαφνικά στους δύο αλλοδαπούς, έναν 35χρονο και έναν 19χρονο, τους χτύπησαν άγρια ακινητοποιώντας τους και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους

Νεαροί λήστεψαν Πακιστανούς σε χωριό της Λακωνίας
«Χτενίζουν» τη Λακωνία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη δυο νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας σε βάρος δυο Πακιστανών μεταναστών που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης.

Οι δράστες ηλικίας 20 και 22 χρόνων επιτέθηκαν ξαφνικά στους δύο αλλοδαπούς, έναν 35χρονο και έναν 19χρονο, τους χτύπησαν άγρια ακινητοποιώντας τους και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση πριν τα θύματα προλάβουν να αντιδράσουν.

Τα στοιχεία ταυτότητας των δυο νεαρών, που είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, εξακριβώθηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν στο χωριό τους και οι αναζητήσεις συνεχίζονται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, αλλά εξετάζεται αν έχουν ληστέψει και άλλους μετανάστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης