Ηλικιωμένη έκλεψε τα κοσμήματα φίλης της και τα πούλησε

Ηλικιωμένη έκλεψε τα κοσμήματα φίλης της και τα πούλησε

Η 76χρονη κλήθηκε για εξέταση και δεν άργησε να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι εκείνη είχε κλέψει τα τιμαλφή, τα οποία πούλησε στο ενεχυροδανειστήριο και το κοσμηματοπωλείο

Ηλικιωμένη έκλεψε τα κοσμήματα φίλης της και τα πούλησε
Ούτε η στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με μια 63χρονη, ούτε τα… γεράματα στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν μια αδίστακτη ηλικιωμένη, η οποία έκλεβε σε… δόσεις τα χρυσαφικά της γειτόνισσάς της στην Καβάλα και τα πωλούσε!

Η άτυχη ένοικος του σπιτιού διαπίστωσε εμβρόντητη ότι μέσα σε δυο ημέρες, την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη, τα χρυσαφικά και τα κοσμήματά της είχαν κάνει φτερά. Καθώς δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης και η μόνη που την είχε επισκεφθεί ήταν η 76χρονη «φίλη» της, οι υποψίες έπεσαν αμέσως πάνω της και τις μετέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν κατήγγειλε τις
διαδοχικές κλοπές.

Η 76χρονη κλήθηκε για εξέταση και δεν άργησε να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι εκείνη είχε κλέψει τα τιμαλφή, τα οποία πούλησε στο ενεχυροδανειστήριο και το κοσμηματοπωλείο που διατηρούν ένας 41χρονος και μια 30χρονη! Εκεί βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στην 63χρονη.
Κλείσιμο

Η ηλικιωμένη «μακρυχέρα» συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που της άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή, ενώ συνελήφθησαν και οι ιδιοκτήτες των δυο καταστημάτων που κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης