Ιωάννινα: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για επιταγές

Ιωάννινα: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για επιταγές

Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον 50χρονο φυγόποινο στα Ιωάννινα και τον συνέλαβαν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ιωάννινα: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για επιταγές
Πίσω από τα σίδερα βρέθηκε, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ένας 50χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα σχετικά με πλαστές και ακάλυπτες επιταγές και, εκτός από την ποινή που του επιβλήθηκε, θα πρέπει να βάλει και βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον 50χρονο φυγόποινο στα Ιωάννινα και τον συνέλαβαν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών, με την οποία του είχαν επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι ετών και τριών μηνών καθώς και χρηματική ποινή 7.550 ευρώ.

*** Στην Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων ένας 24χρονος Αλβανός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα, αν και σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις του Δασικού Κώδικα και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 34χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για έκθεση ανηλίκου και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Πάλι στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος  Αλβανός, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου ένας 29χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

*** Στην Άρτα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 31χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Άρτας για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης